Inge Frimout Hei, harp en zang

Inge Frimout-Hei zingt liederen uit Ierland, Schotland en Wales, waarbij zij zichzelf op de harp begeleidt. Daarnaast zingt Inge Nederlandstalige liederen van o.a. Herman van Veen en G.F. Händel en John Thomas Horen.

Inge studeerde harp bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met kamermuziek als specialisatie. Zij volgde zanglessen bij Gerda van Zelm en Rachel Ann Morgan. Zij geeft concerten met harp en zang en is met haar harpen regelmatig te gast op festivals. Verschillende keren heeft zij opgetreden voor de Koninklijke families van Nederland en België. Met het Malando Tango Orkest ging zij tweemaal op tournee naar China. Samen met Mariël van den Bos, eerste fluitiste van het Metropole Orkest, vormt ze het Duo SPHINX.

Inge geeft leiding aan het Blue Planet Harp Ensemble, een orkest voor jonge harpisten.

Componeren voor de harp is haar grote passie, haar composities ‘Blue Planet’ en ‘Flidias & the Magic Harp’ worden van de Verenigde Staten tot in Australië door harpisten gespeeld. Er zullen zal dan ook enkele solowerken van haar op het programma staan.

Downloads

Wanneer

  • zondag 26 september 2021om 14.30 uur

Prijzen

  • € 7,50

Kenmerken

Doelgroep

  • VolwassenenJa
  • SeniorenJa