Pitpop 2022

Dit jaar toveren wij op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni het Molenplein in Mierlo weer om in een waar festivalterrein. Elke editie proberen we ‘de totale Pitpop beleving’ uit te breiden. Deze editie gaan we écht voor een next-level Pitpop ervaring. Hierbij dan ook de uitnodiging om samen met ons op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni mee op Pitpop reis te gaan. Laat je meeslepen door de muziek. Ontmoet vrienden en bekenden van vroeger zoals Guus zingt: vandaag zie ik m’n vrienden van vroeger. Kortom, laat je samen onderdompelen in dat éne échte Pitpop gevoel.

Vrijdag 17 juni starten we om 18.00 uur met Pitpop AmeeZing Kids. Diverse basisscholen zijn al flink aan het oefenen. Fantastisch en leuk voor de kinderen die op dat mooie Pitpop podium mogen staan. Later op de avond mag iedereen weer meedeinen op de muzikale klanken van onze eigen AmeeZing Pitpop band. Uiteraard zal ‘onze’ Mierlose DJ WESS de avond begeleiden en muzikaal afsluiten met een spetterende set van één uur.

Zaterdag 18 juni is het tijd voor Pitpop Cherry Dance! Een Pitpop avond die waarschijnlijk de boeken in zal gaan. Want er is aanstormend DJ talent in Mierlo! De twaalf jarige DJ SEMco zal het publiek vanaf 18.00 uur gaan opwarmen. DJ SEMco maakte al op jonge leeftijd zijn eerste mixen. Naast een cursus BPM Productions bij de Effenaar volgt hij DJ lessen bij de Eindhoven DJ University. Na deze muzikale opening zal het feestgedruis alleen maar intenser worden. Je gaat Pitpop beleven zoals je nog nooit eerder hebt beleefd. Met als klap op de vuurpijl of beter gezegd de Pitpop kers op de taart, kunnen we nu al vertellen dat er zaterdag 18 juni iets moois gaat gebeuren. Bijzijn is meemaken gaat dus zeker deze avond op.

Wij als organisatie kijken samen met jullie uit naar de twaalfde editie van Pitpop! Voor meer info volg onze socials!

Wanneer

  • Vrijdag 17 juni 2022
  • Zaterdag 18 juni 2022