Start Wollige Winterweken KommuS Radio

Vandaag live te beluisteren of te begluren via www.kommusradio.nl of www.wolligewinterweken.nl: KommuS radio trapt de Wollige Winter Weken vandaag af, tussen 09:00u en 23:00u zijn er live djs te vinden in het Glazenhuys op het Horecaplein. Natuurlijk kan je online mee kijken en luisteren, maar bezoek het Glazenhuys ook zeker, vraag een plaat aan, doneer en kondig je favo plaat zelf aan. Of vraag een plaat aan voor je beste vriend of collega’s. 

Natuurlijk is KommuS weer in het centrum te vinden tijdens de Wollige Winter Weken. Tijdens de covid pandemie is het online Radiostation KommuS Radio gestart, met als reden, “als jullie niet naar ons kunnen komen, dan komen we toch gewoon naar jullie toe”. Met inmiddels 25 dj’s uit Geldrop-Mierlo, veel vaste luisteraars en kijkeraars (want de camera legt alles vast), brengt KommuS Radio veel muziek, lokaal nieuws, interviews, boeiende en minder boeiende feitjes en weetjes, en een flinke bult gezelligheid. Van 13 december t/m 7 januari is het Radiostation te vinden op het Horecaplein, en haalt net als alle voorgaande jaren donaties op in de vorm van verzoekjes, dit jaar voor de Kinderafdeling van het Anna Ziekenhuis. Tune eens in, luister en kijk hoe tof het is, in en om de studio. Want de camera loopt mee, zo missen thuisblijvers ook niks van alle activiteiten in het centrum. 

KommuS radio, het online radio station van, voor en door Geldrop-Mierlo, heeft zijn Radio studio op het Horecaplein neergezet. Vanuit deze studio zal van 13 december t/m 7 januari live radio worden gemaakt. Ook dit jaar kun je plaatjes aanvragen voor tenminste 1 euro. Alle opbrengsten, giften en donaties zullen worden ingezet voor de aanschaf van een Digitale Bewegingsmuur op de kinderafdeling van het Anna Ziekenhuis. Op deze manier kunnen kinderen op een leuke manier bewegen, sneller herstellen en hun zorgen even vergeten. Verzoekje doen? Ga dan naar www.wolligewinterweken.nl doneer, laat je naam achter en natuurlijk het nummer + artiest. KommuS Radio verloot dagelijks (!) een Geldrop-Mierlo centrum cadeaubon, dus wie weet win jij deze kekke bon. Bedankt alvast!

Wanneer

  • Woensdag 13 december 2023 om 09.00 uur