Zomerexpositie

Contact

Adres:
Kunstzaal Dommeldal
Kunstzaal Dommeldal
Dorpsstraat 113 A
5731 JH Mierlo
Plan je route

Sinds de musea weer open mogen, is ook Kunstzaal Dommeldal weer toegankelijk. Kunstzaal Dommeldal is het museum van Bibliotheek Dommeldal en is te vinden in d’n Intheek, naast de Bibliotheek in Mierlo.

De mooie lichte Kunstzaal Dommeldal is niet zo groot, er zijn dan ook bijna geen restricties voor een bezoek. Iedereen kan binnenlopen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Er is altijd iets moois te zien en social distancing gaat vanzelf.

Naast het werk in de Bibliotheek, hebben veel teamleden nog een andere passie. Zo zijn er onder het personeel veel tuinliefhebbers en culinaire experts te vinden. Ook wordt er in de vrije tijd veel gereisd, gewandeld, gedanst, gezongen en gestudeerd. Negen medewerkers, met een creatieve vrijetijdsbesteding, willen nu graag die kant van zichzelf laten zien. Zij exposeren in de zomer hun werkstukken in de Kunstzaal. 

Vanwege de diversiteit is het aansprekend voor een breed publiek: schilderijen, foto’s, beelden, textiele werken en sieraden en twee prachtige poppenhuizen. 

De zomer is een mooie gelegenheid voor Bibliotheekbezoekers, dagtoeristen, mensen uit Mierlo en uit de regio, om naar de Kunstzaal te komen en zo, op een andere manier, kennis te maken met de medewerkers van Bibliotheek Dommeldal.  De expositie duurt tot en met 22 augustus.

Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan en stap of trap naar Kunstzaal Dommeldal. Geopend op dezelfde tijden als de Bibliotheek in Mierlo. Maar ook dicht op dezelfde tijden als de Bibliotheek in Mierlo: van 3 tot en met 9 augustus.

Wanneer

  • elke maandag, woensdag en vrijdag t/m 22 augustus 2020
  • Geopend op dezelfde tijden als de Bibliotheek in Mierlo. Maar ook dicht op dezelfde tijden als de Bibliotheek in Mierlo: van 3 tot en met 9 augustus.

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Voor alle leeftijdenJa