Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

OpMaat naar de Herfst

Contact

Adres:
Cultureel Centrum Hofdael
Cultureel Centrum Geldrop
Molenstraat 23
5664 HV Geldrop
Plan je route

De oorspronkelijke datum van de eerste editie van het evenement ‘OpMaat naar de Lente’ was zondag 22 maart 2020. En dus kon het in verband met de coronaperikelen niet doorgaan. De tweede datum die we gepland hadden was zondag 14 maart 2021. Helaas kunnen we het evenement op 14 maart ook geen doorgang laten vinden. We hebben het evenement verzet naar zondag 19 september en  hebben het omgedoopt naar ‘OpMaat naar de Herfst’. Alle goede dingen in drieën zullen we maar zeggen. 

De opzet van het evenement

Tijdens het muziekevenement worden korte (30 minuten), gratis toegankelijke, optredens door musici verzorgd op diverse locaties in het centrum van Geldrop. Tussen de optredens is er telkens een pauze van 20 minuten om het publiek de tijd te geven om naar de volgende locatie van hun keuze te kunnen laten wandelen (of fietsen).

Op deze manier kunnen de luisteraars drie optredens naar keuze bijwonen. Tot slot wordt de middag afgesloten in Centrum Hofdael met nog enkele optredens.

De optredens zijn zeer gevarieerd: van jazz tot Ierse volksmuziek, van a capella zang tot klassiek, van jong tot oud.

Kortom een middag met prachtige optredens in zeer gevarieerde muziekgenres; een mooie OpMaat naar de Herfst.

Houd ook de Facebookpagina van Muziekhuis Hofdael in de gaten, waar ook de actuele stand van zaken wordt bijgehouden. klik hier

Ook in de nieuwsbrief van Centrum Hofdael wordt het laatste nieuws opgenomen. Abonneren? klik hier

Prijzen

  • Gratis

Kenmerken

Doelgroep

  • VolwassenenJa
  • SeniorenJa