Muziekhuis Hofdael presenteert: Muziekcafé met Yasgur’s Farm

Yasgur’s Farm verwijst naar de boerderij van Max Yasgur in Bethel (New York) waar in 1969 het Woodstock Festival plaatsvond. Dit is ook de muziek waarin de leden hun eerste inspiratie vonden om een band op te richten. Nummers van Van Morisson, James Taylor en uiteraard Crosby, Stills, Nash and Young behoren tot het repertoire, als ook recenter werk van Brandi Carlile, Sheryl Crow en Jamestown revival. De liefde voor, met name, het jaren ’70 repertoire, waarbij de meerstemmige vocalen een essentiële rol spelen, is duidelijk hoorbaar. Inmiddels is ook eigen werk aan het repertoire toegevoegd.

Yasgur’s Farm timmerde stevig aan de weg, speelde op vele locaties en theaters in Limburg en Brabant en produceerde reeds twee cd’s; “Vintage” (2009) en “Perfect Feel” (2015). Beide albums werden zeer positief ontvangen door luisteraars en de schrijvende pers.

Een optreden van Yasgur’s Farm staat garant voor vleugjes nostalgisch gevoel en muzikale spontaniteit. Van ingetogen en klein to een stevige groove, je maakt het allemaal mee bij een concert van Yasgur’s Farm.

De band bestaat uit Enith Linssen (zang), Mieke Bergs (zang), Winand Bijlmakers (gitaren, zang), Pieter Steenvoorden (toetsen, zang), Eric Bastiaens (bas, zang) en Theo Rijks (drums/percussie, zang).

Meer informatie over de band is te vinden op https://www.facebook.com/yasgurs.farm.

Wanneer

  • Zondag 15 oktober 2023 om 14.30 uur
  • Het optreden begint om 14:30 uur en duurt twee keer drie kwartier.
    Zaal: Grote Spoel

Prijzen

  • Entree: € 7,-