Het Geheim van Mierlo

Contact

Adres:
Mierlo
Plan je route

Op zeven verschillende locaties zijn er scènes te zien, gespeeld door mensen uit Mierlo en geschreven door Corinne Heyrman. Afgelopen juni is zij samen met Bregje van Ekert en Anneke Schröder door Mierlo getrokken en zijn er vele verhalen bovengekomen van Mierlose mensen. Misschien hebben ze je aandacht wel getrokken, met hun twee fauteuils op verschillende plekken.

Tijdens de theaterroute hoor je oude maar ook nieuwe verhalen van mensen die er al lang of kort wonen. Het idee is om de Mierlonaren met verhalen van vroeger en nu te verbinden, jong en oud te laten genieten van hun dorp. Samen beleven ze de kleine, mooie, ontroerende, soms droevige of grappige verhalen die zich op Mierlose grond afgespeeld hebben. De theaterroute bestaat uit 7 scenes op verschillende locaties en is d.m.v. een georganiseerde fietsroute te volgen. Per scène is er plaats voor 40 toeschouwers. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en begint zowel op 16 als 17 oktober om 14:00 uur. Deelname is gratis.

Heb je belangstelling: geef je op via hetgeheimvanmierlo@outlook.com (aanmelding = verplicht) en wij hanteren de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM.

Wanneer

  • zaterdag 16 oktober 202114.00 - 16.30 uur
  • zondag 17 oktober 202114.00 - 16.30 uur

Prijzen

  • Gratis