Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kerstshow Rolschaatsvereniging Olympia

Wil je je onderdompelen in de sfeer van de kerstperiode? Kom dan naar de sporthal De Weijer in Mierlo op 16 of 17 december en geniet van de spectaculaire kerstrolschaatsshow van Rolschaatsvereniging Olympia. Het thema van de show is de adventskalender. De luikjes van de adventskalender geven een kijkje in wondere werelden, bijzondere avonturen en exclusieve feesten. Laat je verrassen door de glitter, glamour en kerstlichtjes die de 65 leden van de vereniging op rolschaatsen laten zien. De kerstrolschaatsshow is een middag of avondje uit voor het hele gezin, dat je niet wilt missen!

Een beter begin van de kerstperiode is er niet! Op zaterdag begint de kerstrolschaatsshow om 19:30 uur. Op zondag om 12:00 en om 16:00 uur. Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop 8 euro en aan de kassa 10 euro. Voor volwassenen is dat 14 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de kassa. 

Toegangsbewijzen kunnen gekocht worden via onze website: rvolympia.nl, per telefoon op: 0492-436906, per e-mail: kerstshow@rvolympia.nl en contant bij de Plus supermarkt van Doornmalen in Mierlo.