KunstXpositie #34

Een nieuwe collectie met schilderijen, keramiek en porseleinobjecten van resp. Erik Kierkels, Mara Boogaard en Marianne Den Hartog. 

KunstXpositie #34 is te bezichtigen van 23 juni t/m 1 aug 2021

Zomerseizoen

In het zomerseizoen van 23 juni t/m 12 sept. toont Galerie De Ruimte alle 3 weken een nieuwe expositie met werk van collectieven uit het hele land.

Om hiervoor plaats te maken heeft zij haar eigen kunstcollectie gereduceerd. Niet 8 maar 3 kunstenaars staan in het voetlicht.
De collectie van KunstXpositie #34 vind je rechts van de ingang in de galerie.

In het voetlicht

Erik Kierkels maakt schilderijen, beelden van brons en glas.
Al 40 jaar een veelzijdig kunstenaar en workaholic, zoals hij zelf zegt. Hij vertaalt zijn gedachten en emoties met 3 verschillende disciplines. Vrouwen, stieren en paarden blijven altijd zijn thema.

Marga Boogaard maakt bijzondere keramiekobjecten, met een grote precisie opgebouwd uit rolletjes klei. De precisie is zo groot dat velen denken dat het een 3D-print is! Vanouds creëert Marga hele abstracte vormen maar in een nieuwe figuratieve lijn laat ze zich inspireren door dieren.

Marianne den Hartog – objecten met mozaiekporselein
Met de komst van de porselein scherven begint geboorte van een nieuw kunstwerk. Kleurencombinaties dienen zich aan. Met het stapelen, slijpen, polijsten worden parels opnieuw geregen als aan een ketting. Zo ontstaat er langzaam weer een nieuw verhaal.

Loop eens binnen en kijk en oordeel zelf. Je zult er zeker iets zien dat jij mooi vindt en dat bij jou in huis pas echt tot zijn recht komt.

Wanneer

  • elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 1 augustus 202113.30 - 16.30 uur

Kenmerken

Doelgroep

  • VolwassenenJa
  • SeniorenJa