Vacature junior content marketeer

Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo houdt zich als citymarketing organisatie sinds 2019 bezig met de promotie van de gemeente Geldrop-Mierlo (intern) richting bewoners en (extern) richting de regio. Dit doen we door de positie van de gemeente te versterken en verbindingen te leggen tussen de lokale initiatieven die er nu al zijn. De stichting heeft een vrijwillig bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers uit onder meer de culturele, recreatieve, ondernemende en gastvrijheidssector.

De stichting is op korte termijn op zoek naar een junior (content) marketeer als ZZP’er. In deze functie draag je bij aan de online zichtbaarheid van Geldrop-Mierlo. Je schrijft, redigeert en publiceert proactief actuele content voor onder andere de website www.visitgeldropmierlo.nl en de daaraan gelieerde Social Media kanalen. Naast het maken en schrijven van content ga je ook samen met de Senior marketeer aan de slag met de uitwerking van diverse campagnes om Geldrop-Mierlo actief op de kaart te zetten.

De workload verschilt per periode, maar schatten we momenteel in op 4 - 6 uur per week. Je werkzaamheden voer je veelal zelfstandig uit, maar je kan sparren met de senior Marketeer. Heb je interesse in deze veelzijdige opdracht? Reageer dan voor 10 november via het contactformulier.

Neem voor meer informatie contact op met Robin Boom, marketeer Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo via info@visitgeldropmierlo.nl