Centrum Hofdael

Centrum Hofdael is het centrum voor sociale, educatieve en culturele activiteiten. Het is een theater, een filmhuis, een muziekpodium en een plek waar de bewoners van Geldrop-Mierlo creatieve en interessante cursussen kunnen volgen.
 

Het oudste gedeelte van het gebouw herbergt De Wiele Creatief, waar jong en oud hun creatieve hart kunnen ophalen. Ook het Weverijmuseum is gevestigd in het oude gedeelte van de voormalige weverij in Centrum Hofdael.

Cultuurplein De Bleek voor het Centrum is uniek vanwege de oude fabrieksschoorsteen in het midden. Op het plein worden regelmatig events en creatieve markten georganiseerd.

Programma Hofdael

Ben je opzoek naar een leuke activiteit of evenement dat je wilt bezoeken? Neem dan een kijkje op de website en kijk of er iets moois voor jou tussen zit. 

Bezoek Centrum Hofdael

Kunstkwartier Geldrop

Filmhuis Hofdael

Filmhuis Hofdael is het unieke filmhuis van Centrum Hofdael. Dit cultureel centrum heeft dus meer voor je in petto dan alleen theater- en muziekvoorstellingen. Van september tot april wordt er in het filmhuis elke vrijdagavond een film vertoond, en in de zomer is dat buiten op de Bleek, het plein ervoor.

De Wiele Creatief

Muziekhuis Hofdael

Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als amateurs.

Volksuniversiteit Geldrop

Op zoek naar cultuur in Mierlo?

’t Patronaat is theater en filmhuis in één. Artiesten als Vigo Waas, Guido Weijers en Wim Daniëls staan er graag op het podium. Natuurlijk komen er regelmatig nog meer bekende en minder bekende cabaretiers en toneelgroepen hun kunsten laten zien.. Check de evenementenagenda om te ontdekken wat er te doen is als jij in het oergezellige Geldrop-Mierlo bent.

Bezoek 't Patronaat