Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Multi(f)vocaal

Contact

Adres:
de Weeffabriek
de Weeffabriek
Molenstraat 23
5664 HV Geldrop
Plan je route

Multi(f)vocaal is een a capella zanggroep bestaande uit 6 vrouwen, die altijd voor een enthousiaste performance gaan. Onder de bezielende leiding van Loekie Ruissen is mooi kerstrepertoire ingestudeerd dat u helemaal in de kerstsfeer zal brengen. In de Grote Spoel kunt u van de serene klanken van a capella gezongen Christmas Carols en andere kerstliederen genieten. Ook staan er toepasselijke songs uit het reguliere repertoire op het programma.

De zangeressen:

Bovenste rij: José Wolff – Loekie Ruissen  – Janske Steenbakkers
Onderste rij: Vera Rebel – Nelly Musterd – Susan Beerens

Het programma wordt verrijkt met een mooi verhaal verteld door Marjo Eliens. Sinds 2017 heeft Marjo Eliens les van de professionele verhalenverteller uit Heeze, Dick van der Pijl. Zij volgt momenteel ook de vertelopleiding aan de Academie voor Woord, Kunst en Dans in Antwerpen en heeft al diverse vertelproducties op haar naam staan. Voor die tijd werkte zij in het onderwijs en volgde een clownsopleiding.

“Het fijnste aan het vertellen vind dat ik contact kan maken met het publiek. Ik heb er plezier in de mensen mee te nemen in het verhaal. Iedereen kan daarbij zijn eigen gedachten, emoties en verbeelding hebben. Net als ikzelf. Ik houd van expressief vertellen en van verhalen met een vleugje humor“.

Wanneer

  • Zondag 18 december 2022 14.30 - 16.00 uur

Prijzen

  • €6,50