B&B Ouwe Beuk

Onze B&B Ouwe Beuk, een monumentale langgevelboerderij uit 1857, nabij beschermd dorpsgezicht `t Broek, is aan Broekstraat 64 te Mierlo gevestigd.

In de voormalige potstal zijn op de begane grond twee luxe kamers met eigen entree (achterom), privé sanitair en een gezamenlijke huiskamer gerealiseerd. Hierbij zijn de authentieke details in stand gehouden.

De B&B beschikt over parkeermogelijkheid. Stallen en opladen van fietsen is mogelijk.

In de huiskamer of op terras serveren wij een ontbijt met huisgemaakte producten zoals o.a. kersengelei van de Mierlose zwarte, jam, geroosterde walnoten en diverse seizoensgebonden soorten vers fruit  zoals kersen, rode en zwarte bessen, bramen, frambozen, aardbeien en peren.

De omgeving, met o.a. de Molenheide, Strabrechtse heide en het Dommeldal, is uitermate geschikt voor fiets- en wandelvakantie. Ook een bezoek aan Glow, de Dutch Design Week (beide Eindhoven) of de Brabantse dag in Heeze, Dierenrijk Mierlo of Vincentre Nuenen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast is het een prima plek om te vertoeven en de omgeving op een andere wijze te verkennen.

Er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar. Het  ANWB knooppunt 82 ligt op 100m evenals lange afstand fietsroute  LF 13. Ook kunt u de LF 7,  de Kleine ijsvogelvlinder-route  en rondje Geldrop-Mierlo starten bij de Broekse brug, 1 km. Daarnaast vindt u in de buurt de mountainbike routes over het dak van Brabant, molenheide en papenvoortse heide.

Station Brandevoort bevindt zich op loopafstand en er zijn restaurants in de omgeving.

Kortom, een prima plek om te vertoeven, zowel vakantie als zakelijk.

Wilt u een langere tijd verblijven neem dan contact met ons op via mail.

Check de website voor de beschikbaarheid en om te reserveren