Wandelen in Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo ligt middenin een prachtig wandelgebied. Wandel door de kleurrijke natuur of door de dorpse gezelligheid. Kies voor een paar kilometer wandelen door de bossen op de Molenheide of voor een flinke hike over de Strabrechtse Heide. En er is nog meer. 

Ben je slecht ter been? Ook dan zijn er routes in de bosrijke omgeving waar je lekker tot rust kunt komen. Speciaal voor mindervaliden zijn er twee rolstoelpaden. Wandelen in Geldrop-Mierlo? Een must op het lijstje van de wandelaars.

Plan je eigen route

Wil je graag jouw eigen route plannen? Via de routeplanner kan je jouw eigen route maken. Bekijk de website van VisitBrabant en ontdek stad, dorp of natuur!

Plan je eigen route

Stadswandeling rondje Geldrop

Stichting Rondje Geldrop organiseert rondleidingen door het centrum van Geldrop onder begeleiding van een gids. Deze rondleidingen gaan langs talrijke historisch interessante locaties, panden en monumenten. De gids vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden en beantwoordt uiteraard eventuele vragen van de deelnemers. Waar mogelijk proberen ze de zaken nader te illustreren door het tonen van oude historische foto’s en het vertellen van anekdotes.

Meld je aan voor een rondleiding