Dagje uit

In het kleurrijke Geldrop-Mierlo is er altijd iets te doen. Voor muziekliefhebbers en rustzoekers, voor fans van echt lekker eten of een fijne portie cultuur. In Geldrop-Mierlo worden cultuur, natuur en sfeervolle gezelligheid dagelijks met elkaar verweven. 

Lekker de natuur in of een dagje uit? Check hier wat allemaal mogelijk is.

#hiermoetjezijninbrabant

Het Brabantse land. Hier moet je zijn om te ontspannen, proeven, genieten, spelen, beleven en samen te zijn. Ga op zoek naar onontdekte plekjes, idyllische natuur, het lekkerste eten en originele outdoor-activiteiten. Het aanbod in Geldrop-Mierlo is oneindig. En het zijn de inwoners van Geldrop-Mierlo die de provincie uniek, avontuurlijk, creatief en authentiek maken. Door hen voelt het dorp als een warm bad, waar gezelligheid en gastvrijheid geen tijd kent. We zijn dolblij dat we weer open zijn. Hier wil je zijn én blijven. #hiermoetjezijninbrabant

Bekijk hier ons dagje vermaak!

Eindhoven Zoo

In Eindhoven Zoo kun je elke dag genieten. Slinger als een aap, sluip als een tijger en eet als een olifant. Kom gezellig langs en ontdek het dier in jezelf!

Ontdek Eindhoven Zoo

Benieuwd naar ons rijke (textiel)verleden?

Al voor 1700 bloeide de ‘lakennijverheid’ in ‘heerlijkheid’ Geldrop. Toch werd Geldrop-Mierlo rond 1850 pas echt booming door de textielindustrie. In die periode werden de grote fabrieken gebouwd, de schoorstenen, de arbeiderswoningen en de statige huizen van de fabrikanten.

Bezoek het Weverijmuseum

Ontdek 't Kasteel!

Midden in het centrum van Geldrop ligt het Kasteel van Geldrop, omringd door een prachtige Engelse landschapstuin. Kasteel Geldrop, zoals het heet, werd gebouwd in 1350, door Ridder Philips 1 van Geldrop, over wie verder niet veel bekend is. Naast het Kasteel is er ook een Kinderboerderij, Zintuigentuin en Bloemenhof te bezoeken en kan je heerlijk lunchen bij de Kasteelhoeve.

Bezoek het landgoed
 • Fietsen in Geldrop-Mierlo

  In Geldrop-Mierlo kun je heerlijk fietsen. Fiets bijvoorbeeld langs de schaapskuddes af over de Strabrechtse Heide of kies een van de andere routes uit. Historie, natuur, dorp en platteland, en oergezellige stopplekken, om iets te drinken zijn naadloos met elkaar verweven.

  Fietsen in Geldrop-Mierlo
 • Wandelen in Geldrop-Mierlo

  Geldrop-Mierlo ligt middenin een prachtig wandelgebied. Wandel door de kleurrijke natuur of door de dorpse gezelligheid. Kies voor een paar kilometer wandelen door de bossen op de Molenheide of voor een flinke hike over de Strabrechtse Heide. 

  Wandelen in Geldrop-Mierlo
 • Toeren in Geldrop-Mierlo

  Ontdek de omgeving van Geldrop-Mierlo op e-scooters. Via speciaal ontwikkelde routes ontdek je natuur, cultuur en gezellige terrasjes voor een hapje en een drankje. 

  Toeren in Geldrop-Mierlo

Dagje Wellness

SpaSense Geldrop een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. In het resort vind je een ruim aanbod aan sauna’s en wellnessfaciliteiten en een sfeervol restaurant.

Bezoek SpaSense Geldrop

Escaperooms in Geldrop

Zijn jullie toe aan ongekende spanning? Is het tijd om jullie breinen samen te laten werken en gerenommeerd onderdeel te worden van de escape-scene die Nederland rijk is? Dan zijn de Escaperooms in Geldrop zeer gewaagd. 

Ontdek onze escaperooms

Ontdek 't Geheim!

Ergens op de Molenheide tussen Mierlo en Geldrop lag het Katoenpad. Het pad verdween omdat geen enkele thuiswever het nog durfde te bewandelen. Men vertelde dat het er spookte … Durven jullie het wel? Koop het boek, download de spannende Katoenpad app, ontdek meer over het geheim en bewandel het opnieuw aangelegde pad zelf.

Durf jij 't aan?

De regio in

Heb je tijd over? Ga dan lekker de regio in! Rondom Geldrop-Mierlo is er genoeg te doen. Via RegioRadar Eindhoven vind je de cultuur, vrije tijd en sport waarvoor je gerust een paar kilometer verderop wilt gaan. Zoek gericht op uitjes in de buurt die bij jou passen of laat je verrassen door het gehele aanbod. Ook via FacebookInstagram en Twitter krijg je de tips en inspiratie van de RegioRadar mee.