Waar te gaan

In het kleurrijke Geldrop-Mierlo is er altijd iets te doen. Voor muziekliefhebbers en rustzoekers, voor fans van echt lekker eten of een fijne portie cultuur. In Geldrop-Mierlo worden cultuur, natuur en sfeervolle gezelligheid dagelijks met elkaar verweven. 
Lekker de natuur in of een dagje uit? Check hier wat allemaal mogelijk is.

 • Natuur in Geldrop-Mierlo

  Geldrop-Mierlo is rijk aan kleurrijke bossen in de herfst en een prachtige paarse heide in augustus. Maar ook op andere momenten is de natuur in het oergezellige Geldrop-Mierlo verrassend. De mooiste plekken hebben we alvast voor je bij elkaar gezet.

 • Fietsen en wandelen in Geldrop-Mierlo

  Wat hebben Vincent van Gogh, A.F.Th van der Heijden en de Venus van Mierlo met elkaar te maken? Heeft het in de bossen van Geldrop-Mierlo vroeger gespookt? Beleef Geldrop-Mierlo wandelend of op de fiets en krijg antwoord op al deze vragen.

 • Dagje uit in Geldrop-Mierlo

  Geldrop-Mierlo heeft alles voor een top dagje uit. Fantastische fiets- en wandelroutes, festivals en livemuziek, de leukste winkeltjes en restaurants en de beste films of theatervoorstellingen in Centrum Hofdael. Ben je op zoek naar rust? Boek dan een dag in de luxe SpaSense. Heerlijk!

 • Langer verblijven?

  Geldrop-Mierlo is heerlijk om langer te zijn. Een weekend, een midweek of lekker twee volle weken weg? De mogelijkheden zullen je verrassen. De prachtigste plaatsen om te overnachten vind je hier:

 • Op zoek naar een gaaf evenement?

  Benieuwd wat er allemaal te doen is wanneer jij in Geldrop-Mierlo bent?
  Check hier de evenementen, exposities en voorstellingen. 

 • Hotspots van Geldrop-Mierlo

  Sommige hotspots moet je ooit in je leven hebben bezocht én hebben beleefd. Een beek die door een museum stroomt. Theedrinken in een kasteeltuin uit 1870. Een pad dat verdween omdat niemand er meer durfde te lopen.