Bourgondisch Geldrop-Mierlo

Oergezellige cafés, leuke restaurants en gezellige terrassen. Geldrop-Mierlo weet als geen ander wat Bourgondisch leven is. Volgens de locals was het ooit een van de dorpen met de meeste cafés van Nederland. Of dat waar is, kunnen we niet meer nagaan, maar het waren er wel heel erg veel. Dat het gezellig genieten is, dat merk je meteen. Check hier waar je terechtkunt als je wil ontdekken wat de Bourgondische koks en kasteleins van Geldrop-Mierlo je te bieden hebben.

(H)eerlijke streekproducten

De Mierlose Zwarte groeit alleen in Mierlo. De échte peperkoek komt uit Geldrop. En net zoals het Geldrops Heuvelke en ons zelf gebrouwen bier, zijn de smaken van deze streekproducten vol en rond. Geldrops Blond, Donkerbruin Vermoeden en Triple Carlo, van Brouwerij Nijver, zijn bieren die je alleen in Geldrop krijgen kunt.

Proef de Mierlose Zwarte bij Hof van Huijbers
 • Borrelen

  Het borreluurtje is altijd een oergezellig moment in Geldrop-Mierlo. In de verschillende cafés en restaurants kun je zonder zorgen genieten van een heerlijk glas wijn, een lekker biertje of natuurlijk gewoon iets fris. Aan de bar, aan tafel of in een van de gezellige zitjes. Neem online al een kijkje en zie meteen welk borrelplekje bij jullie past.

  Borrelen
 • Dineren

  Na een dagje ontspannen in de wellness, een actieve MTB ride, een bezoekje aan de dierentuin of het Weverijmuseum, krijg je zeker zin om heerlijk uit eten te gaan. Wat voor diner je ook kiest, het is altijd goed. Dat is omdat de Brabants Bourgondische touch overal te proeven is.

  Dineren
 • Lunchen

  Waar kun je terecht voor een lekkere lunch? Kies het zelf. Van eenvoudig en goed, tot heerlijk uitgebreid met een verrassend wijnarrangement, en alles daar tussenin. Een heerlijke pauze tijdens je dagje shoppen bijvoorbeeld.

  Lunchen

Alvast een (voor)proefje? - Online reserveren én alvast ontdekken wat er op de kaart staat?