Winkelen in Geldrop-Mierlo

Winkelen in Geldrop-Mierlo betekent: je onderdompelen in een dorpse gezelligheid met stadse sfeer. Verrassende winkeltjes in oude pandjes, die je nergens anders tegenkomt. Maar ook voor de bekendere ketens is het een fijne plek.

Winkelen in Geldrop

De winkels in het hart van Geldrop liggen in een carré. Drie hoeken van de carré lopen door in een straat waar nog meer winkels en restaurantjes zijn. De vierde hoek brengt je naar het Horecaplein. Ideaal om even bij te komen met een lekker hapje of drankje. 

Bezoek de website van Geldrop Centrum

Winkelen in Mierlo

Ga je shoppen in Mierlo, dan kies je voor shoppen in een ontspannen dorp, vlakbij de Standerd Molen aan het Molenplein. En dat geeft een heel speciaal gevoel, want molens staan meestal niet in het centrum van een dorp of stad. In Mierlo is dat wel. Het geeft een uniek tintje aan een heerlijke middag winkelen. 

Bezoek de website van Mierlo Centrum

Gezellig winkelen - Bij de leukste winkels in Geldrop-Mierlo

Bourgondisch Geldrop-Mierlo

Oergezellige cafés, leuke restaurants en gezellige terrassen. Geldrop-Mierlo weet als geen ander wat Bourgondisch leven is. Volgens de locals was het ooit een van de dorpen met de meeste cafés van Nederland. Of dat waar is, kunnen we niet meer nagaan, maar het waren er wel heel erg veel. Dat het gezellig genieten is, dat merk je meteen. Check hier waar je terechtkunt als je wil ontdekken wat de Bourgondische koks en kasteleins van Geldrop-Mierlo je te bieden hebben.