Overnachten in Geldrop-Mierlo

Wil je een nachtje blijven slapen of meerdere nachten? Of je nu een nacht of voor langere tijd in een van de oergezellige buurdorpen wil verblijven; we hebben fijne plekken voor iedereen. Geldrop-Mierlo heeft verschillende unieke, kleurrijke locaties. Of je nu een mooi hotel zoekt, een bed and breakfast, een vakantiehuis of een camping: het is er in Geldrop-Mierlo allemaal.

Geldrop-Mierlo: Hotels met een unieke signatuur - Zoek hieronder het hotel dat het beste bij je verblijf past.

  • HUP hotel

    Toffe sportfaciliteiten, professionele voetbalvelden en door het hele pand sportieve elementen. Je kunt er tennissen, basketballen, bowlen, badmintonnen, tafeltennissen, indoor minigolven, zwemmen, squashen en nog meer. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen in het hotel, zoals bij de Health Spa. De kids kunnen van de hotelkamer met de glijbaan naar het ontbijt. En samen kun je de meest unieke voeltbalitems bekijken in Fanatic Voetbalmuseum, gewoon in het hotel. Niet meer wachten dus. Boeken.

    HUP hotel
  • Hotel Nijver

    Met een terras aan het levendige Horecaplein en een sfeervolle schaatsbaan in december vóór de deur, logeer je in een oergezellige ambiance.

    Hotel Nijver

Overnachten in Geldrop-Mierlo - Bekijk hier bij welke hotels, campings, b&b’s en vakantiehuisjes jij je overnachtingen kunt boeken.

Bed and Breakfasts in Geldrop-Mierlo

Kleurrijke Bed and Breakfasts, we kunnen het niet anders zeggen. Genieten in huiselijke sfeer met een heerlijk ontbijt, bereid met een persoonlijke touch. De mooiste plekken om je thuis te voelen na een fijn dagje uit in de oergezellige dorpen. Voor welke Bed & Breakfast kiezen jullie?