Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo 
 

Geldrop-Mierlo timmert recreatief hard aan de weg. Beide centra worden opgeknapt. Mierlo heeft een prachtig opgeknapt centrum rondom het Molenplein. In Geldrop is naast het sfeervolle horecaplein, nu ook de Langstraat en de Korte Kerkstraat opnieuw ingericht. De Heuvel en andere delen van het centrum volgen de komende jaren. Geldrop en in mindere mate Mierlo stonden bekend om hun rijke textielindustrie. Hier zijn we trots op. Dit culturele erfgoed brengen we op allerlei plaatsen terug.

Dankzij de ondersteuning vanuit de gemeente kan Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo zich de komende jaren gaan inzetten om deze kwaliteiten verder op te pakken en uit te breiden. Villagemarketing gaat zich kortom inzetten voor het versterken van de positie van onze gemeente en het leggen van verbindingen tussen alle initiatieven die er nu al zijn. In deze Stichting zitten vertegenwoordigers uit onder meer de culturele, recreatieve, ondernemende en gastvrijheid sector. 

Wie is stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo?

Wil je graag weten wie er in het bestuur van Stichting Villagemarketing zit? Lees dan hier verder over de samenstelling van het bestuur.

Lees meer over de stichting

Voor ondernemers

Graag willen wij alle (dag)toeristen zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal mogelijk is. Sta je (nog) niet op deze website? Laat het ons dan weten

Heb je een vraag?

Heb je een vraag die je ons graag wilt stellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!