Voor ondernemers

Graag willen wij alle (dag)toeristen en inwoners van Geldrop-Mierlo zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal mogelijk is. Sta je (nog) niet op deze toeristische website met jouw locatie, evenement of activiteit? Meld dan hieronder jouw locatie, evenement of activiteit in Geldrop-Mierlo aan. Nadat dit helemaal ingevuld is plaatsen wij jouw locatie, evenement of activiteit op de website en nemen we contact met je op. 

Geldrop-Mierlo heeft twee informatiepunten voor (dag)toeristen. I-points worden ze ookwel genoemd. De mensen daar staan je graag te woord en geven met liefde advies over specifieke hotspots of evenementen. Dus wil je meer weten als je de kleurrijke buurdorpen gaat bezoeken? Loop dan binnen bij een van de twee I-points. De I-points zijn te vinden bij Hotel Nijver in Geldrop en cafe de Koffer in Mierlo. 

Download ons logo

Hoe zorgen we er voor dat Geldrop-Mierlo één gezicht laat zien? Waar staan én gaan we voor en hoe tonen we dat? Download hier ons huisstijlhandboek en het logo van Villagemarketing.

Je kunt het zien als een paspoort, onze identiteit. Het unieke verhaal van Geldrop- Mierlo verwoord en verbeeld. Met als doel: bouwen aan een aantrekkelijk merk dat de diverse doelgroepen aanspreekt.

Download het logo en huisstijlhandboek