Voor ondernemers

Graag willen wij alle (dag)toeristen en inwoners van Geldrop-Mierlo zo goed mogelijk informeren over wat er allemaal mogelijk is. Sta je (nog) niet op deze toeristische website met jouw locatie, evenement of activiteit? Meld dan hieronder jouw locatie, evenement of activiteit in Geldrop-Mierlo aan. Nadat dit helemaal ingevuld is streven we ernaar dit binnen een week op de website te plaatsen.

Mobiel podium

In de gemeente Geldrop-Mierlo beschikken we over een Mobiel Podium en dit wordt beheerd door Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo. Het podium is voor verenigingen en stichtingen beschikbaar om te lenen/gebruiken binnen de gemeentegrenzen tegen bepaalde voorwaarden. Wil je gebruik maken van het podium? Lees snel verder voor alle informatie.

Reserveer het mobiel podium

Cadeaubon

Sinds september 2023 heeft de Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo een eigen Geldrop-Mierlo cadeaubon geïntroduceerd. Het is een prachtig initiatief waarmee we lokaal winkelen, cultureel genieten en gezellig uit eten makkelijker maken voor iedereen. Inmiddels wordt onze Geldrop-Mierlo cadeaubon al door meer dan 100 ondernemers en winkels binnen de Retail, Horeca en dienstverlening in heel Geldrop en Mierlo geaccepteerd als betaalmiddel! Wil je aansluiten als inleverpunt voor de cadeaubon? Lees dan snel verder voor alle praktische informatie.

Sluit je aan als inleverpunt van de Geldrop-Mierlo Cadeaubon
Geldrop-Mierlo Cadeaubon

Geldrop-Mierlo heeft twee informatiepunten voor (dag)toeristen. I-points worden ze ookwel genoemd. De mensen daar staan je graag te woord en geven met liefde advies over specifieke hotspots of evenementen. Dus wil je meer weten als je de kleurrijke buurdorpen gaat bezoeken? Loop dan binnen bij een van de twee I-points. De I-points zijn te vinden bij Hotel Nijver in Geldrop en cafe de Koffer in Mierlo. 

Download ons logo

Hoe zorgen we er voor dat Geldrop-Mierlo één gezicht laat zien? Waar staan én gaan we voor en hoe tonen we dat? Download hier ons huisstijlhandboek en het logo van Villagemarketing.

Je kunt het zien als een paspoort, onze identiteit. Het unieke verhaal van Geldrop- Mierlo verwoord en verbeeld. Met als doel: bouwen aan een aantrekkelijk merk dat de diverse doelgroepen aanspreekt.

Download het logo en huisstijlhandboek

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle projecten van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo? Wij informeren je graag via onze nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via deze link.