Bed & Breakfast Neeltje Soet

Contact

Bed & Breakfast Neeltje Soet
Trimpert 25
5731 PN Mierlo
Plan je route

Op de landelijk gelegen woonboerderij uit 1915 kunt u Bed and Breakfast Neeltje Soet vinden. Met de Strabrechtse Heide, natuurgebied Molenheide en Sang & Goorkens binnen handbereik, is Neeltje Soet een getaway om écht even samen te zijn. Op deze bijzondere plek tussen stad en platteland kunt u niet alleen genieten van rust, ruimte , natuur en elkaar, maar ook van de gastvrijheid en aandacht voor u als gast. Bed and Breakfast Neeltje Soet maakt uw verblijf graag bijzonder. Hoor de kippen scharrelen of luister eens naar de stilte om je heen. Verwonder je over de schoonheid van de oude notenboom en geniet van het landleven. 

Laat het leven van alledag maar los en kom volledig tot jezelf in de twee luxe Boerderij Suites, voorzien van alle comfort, privacy en ruim privé terras. De ideale plek voor een heerlijk ontbijt! Extra ontspannen? Neem dan plaats in de houtgestookte hottub, het weldadige warme water doet de rest. Na het uitrusten zin in wat actiefs? Het gezellige centrum van Mierlo ligt op 1,5 km afstand, Eindhoven en Helmond zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Kruip na afloop van je dag in de royale boxspring, slaap lekker! 

De Suites zijn geschikt voor maximaal 2 volwassen en 1 kind. Komt u met een groter gezin? Reserveer de Suites dan als Familyrooms.