Adri Geerts

Mijn naam is Adri Geerts. Ongeveer tien jaar heb ik als directeur Rabobank me sterk gemaakt voor de ontwikkeling van dit mooie dorp. Geldrop-Mierlo heeft daardoor een bijzondere plek in mijn hart.

Op dit moment ben ik voorzitter van ondernemersvereniging Gemini en trek ik veel op met ondernemers in Geldrop en Mierlo. Logisch dat ik vanuit die achtergrond de sterke punten ken van Geldrop-Mierlo, midden in de Brainportregio. Leuk om dat nu goed zichtbaar te maken door middel van stichting Villagemarketing. Ik vervul de rol van voorzitter van de Stichting samen met krachtige medebestuurders vanuit diverse achtergronden, waarbij vooral voor de Geldrop-Mierlose ondernemers en event-organisatoren zijn vertegenwoordigd. Dit alles doen we in goede samenwerking met de gemeente. 

Als Villagemarketing hebben we het doel om eerst de toeristische, de horeca en winkel-‘pareltjes te laten zien. Maar later gaan we ook duidelijk maken dat Geldrop-Mierlo een prachtige plaats is om in te wonen, of om je bedrijf in te hebben. Een dorp om trots op te zijn.