Dagje welness

SpaSense Geldrop een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. In het resort vind je een ruim aanbod aan sauna’s en wellnessfaciliteiten en een sfeervol restaurant.

Je vindt bij SpaSense zowel binnen als buiten bijzondere wellnessfaciliteiten. Een aanrader is de Puuliiteri, een sprookjesachtige sauna welke is gebouwd in de vorm van een omgekeerde piramide. Het is een prachtige sauna met een temperatuur van ongeveer 60 graden en een houtmixgeur. Vergeet ook niet de Chinese Mintsauna te bezoeken. Met een beneden temperatuur van 50 graden en een boven temperatuur van 95 graden is deze sauna geschikt voor bijna iedereen. En de mintgeur maakt het ook nog eens lekker verfrissend. Ben jij een liefhebber van opgietingen? Deze worden gegeven in de prachtige Kelosauna welke hier uitermate geschikt voor is.

Binnen & buiten

Tijdens jouw saunabezoek aan SpaSense kan je zowel binnen als buiten genieten van meerdere baden. Kom helemaal tot rust in één van de zwembaden of klets gezellig bij in een whirlpool. Neem tussen de saunarondes door voldoende tijd om goed af te koelen. Kies voor de ultieme cooling down in het Dompelbad of loop door het Kneipp voetenbad en geniet ondertussen van de prachtige tuin.

Culinair genieten

​Ook op culinair gebied zit je bij SpaSense goed. Voor een hapje, drankje, een lunch of een uitgebreid diner kan je terecht in het restaurant, in de binnentuin om bij mooi weer op het zonnige terras.