Eindhoven Zoo

Kijk eens goed, en dan nog eens. In Eindhoven Zoo ontdek je een eigen kijk op het dierenrijk. Je staat oog in oog met fantastische dieren. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van imposante tijgers tot ondeugende chimpansees. Wie is jouw favoriet? Eindhoven Zoo laat je lachen, genieten, beleven en verwonderen. Want live leer je leuker over dieren. Houd je ogen en oren open en ontdek een eigen kijk op het dierenrijk.

Olifanten in Eindhoven Zoo

Sibu en Htoo Yin Aye zijn de vader en moeder van Ma Palai, Thuya en Jing. Een heuse olifantenfamilie.  Sinds kort is papa Sibu verhuisd, maar de rest van de familie woont nog steeds in deze dierentuin en vindt het erg leuk om bezoek te krijgen.

Bezoek de olifanten

Ijsberen in Eindhoven Zoo

In Eindhoven Zoo is er in 2023 een ijsberenwelp Otis geboren, samen met zijn moeder en vader  te bewonderen. Wist je dat de huid van ijsberen zwart is, dat is te zien aan zijn neus en lippen.

Bezoek de ijsberen

Kinderfeestje in Eindhoven Zoo

Ben jij jarig en heb je zin in een super leuk kinderfeest? Dan vier je je verjaardag in de dierentuin! Je kunt kiezen uit allerlei verschillende feestjes. En ja, daar zit ook het verzorgen van de dieren bij.

Vier jouw feestje in Eindhoven Zoo