Escaperooms Geldrop

Zijn jullie toe aan ongekende spanning? Is het tijd om jullie breinen samen te laten werken en gerenommeerd onderdeel te worden van de escape-scene die Nederland rijk is? Dan zijn de Escaperooms in Geldrop zeer gewaagd. 

Escaperoom Geldrop

Verrassend. Origineel. Meer dan goede verhalen. Escaperooms voor volwassenen en kinderen. Oma’s Erfenis: ook na haar dood speelt ze nog spelletjes. Vinden jullie de erfenis? Of sluit je je vakantie in Geldrop af met een gewaagd ritje in Bus 13? De kluis kraken en de inhoud meenemen kan ook. Speel ze allemaal bij Escaperoom Geldrop. Beoordeeld met een 8,6(!) op EscapeTalk.nl. Deze rooms moet je gespeeld hebben!

Kraak jij de kluis?

Roomexperience Geldrop

Opgesloten in een oude Arcadehal. De kans dat je hier nog uitkomt? Ook de Bus Escape en de Shelter houden je wel even bezig. En zijn jullie echt klaar met discussiëren over welk team het beste is, dan boek je hier de Battle Shelter. Dan is het voor eens en altijd uitgemaakt.
Ook geschikt voor kinderen, kinderfeestjes én perfect om te lasergamen. RoomExperience Geldrop voert de adrenaline tijdens jouw uitje in Geldrop-Mierlo heel graag op.

Durf jij het aan?

De wederopbouw van de Donjon Geldrop

Het Kasteel van Geldrop is de locatie voor dit unieke spel dat je nergens anders in Nederland kunt spelen. De Donjon moet opnieuw worden opgebouwd. Dat mag jij met jouw team regelen. Maar dan moet er wel een aantal spellen worden gespeeld om cruciale gegevens te vinden: Wat wil de Bisschop? Wie is de beste aannemer? Waar liggen de gereedschappen? En waar is de bouwtekening? Ben jij met jouw team het snelste? Dan ligt er een prachtige toekomst op je te wachten … 

Help je mee met de wederopbouw?