Escaperooms Geldrop

Zijn jullie toe aan ongekende spanning? Is het tijd om jullie breinen samen te laten werken en gerenommeerd onderdeel te worden van de escape-scene die Nederland rijk is? Dan zijn de Escaperooms in Geldrop zeer gewaagd. 

Escaperoom Geldrop

Verrassend. Origineel. Meer dan goede verhalen. Escaperooms voor volwassenen en kinderen. Oma’s Erfenis: ook na haar dood speelt ze nog spelletjes. Vinden jullie de erfenis? Of sluit je je vakantie in Geldrop af met een gewaagd ritje in Bus 13? De kluis kraken en de inhoud meenemen kan ook. Speel ze allemaal bij Escaperoom Geldrop. Beoordeeld met een 8,6(!) op EscapeTalk.nl. Deze rooms moet je gespeeld hebben!

Kraak jij de kluis?

Roomexperience Geldrop

ArcadeEscape

Deze Arcadehal is in de jaren tachtig door economische redenen gesloten. Tijdens de exploitatie was er een conflict met een medewerker die uit woede deze gamehal zo heeft omgebouwd dat je hier heel eenvoudig in kunt gaan, maar bijna onmogelijk is om deze weer in de beschikbare tijd van 60 minuten te verlaten?

BusEscape

Deze oude DAF gevangenisbus werd gebruikt om zwaar gestrafte gevangenen naar hun plaats van bestemming te brengen zonder mogelijkheid te ontsnappen. Door een goede samenwerking is het toch mogelijk om de deur te openen binnen de maximale tijd van 60 minuten.

Deze Escaperooms zijn ook te spelen door kinderen vanaf 7 jaar tot 13 jaar. Beschikbare tijd is dan 45 minuten.

Kinderfeestjes

Roomexperience Geldrop is de plek voor je spannend en sensationeel kinderfeestje.

Durf jij het aan?

Kraak jij de Carillon Code?

En los je daarmee het mysterie rondom het vals klinkende klokkenspel van Geldrop op?

Het is 1933 als Barones van Tuyl van Serooskerken-Hoevenaar een 38 koppig klokkenspel kado geeft aan de Geldropse bevolking. Helaas kan niet iedereen dit waarderen en wordt uit wraak een van de klokken gestolen uit het Carillon! Deze klok is nog niet steeds terug gevonden waardoor het Carillon van Geldrop tot op de dag van vandaag nog ieder uur vals klinkt!

Lukt het jou om de missende klok te vinden en deze te luiden?

Alleen dan is het mysterie opgelost en kan de geest van de barones ruste in vrede.

In deze escape-wandeling ga je samen met je groep al lopend door het centrum van Geldrop op zoek naar aanwijzingen die je steeds verder brengen richting de oplossing van het mysterie.  Maar haast is geboden want je hebt maar 60 minuten de tijd om de missende klok daadwerkelijk te luiden en daarmee het mysterie op te lossen voordat het carillon weer vals over Geldrop klinkt!

Kraak jij de code?

Liever lasergamen?

Betreed dan de de Lasergame Arena bij Roomexperience Geldrop en ga de strijd aan met vrienden.

Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun. Een arena vol lichteffecten zorgt voor een adembenemende beleving.

Je speelt altijd prive met je groep, dus geen andere tegenstanders.