Escaperooms Geldrop

Zijn jullie toe aan ongekende spanning? Is het tijd om jullie breinen samen te laten werken en gerenommeerd onderdeel te worden van de escape-scene die Nederland rijk is? Dan zijn de Escaperooms in Geldrop zeer gewaagd. 

Escaperoom Geldrop

Verrassend. Origineel. Meer dan goede verhalen. Escaperooms voor volwassenen en kinderen. Oma’s Erfenis: ook na haar dood speelt ze nog spelletjes. Vinden jullie de erfenis? Of sluit je je vakantie in Geldrop af met een gewaagd ritje in Bus 13? De kluis kraken en de inhoud meenemen kan ook. Speel ze allemaal bij Escaperoom Geldrop. Beoordeeld met een 8,6(!) op EscapeTalk.nl. Deze rooms moet je gespeeld hebben!

Kraak jij de kluis?

Roomexperience Geldrop

Opgesloten in een oude Arcadehal. De kans dat je hier nog uitkomt? Ook de Bus Escape en de Shelter houden je wel even bezig. En zijn jullie echt klaar met discussiëren over welk team het beste is, dan boek je hier de Battle Shelter. Dan is het voor eens en altijd uitgemaakt. Ook geschikt voor kinderen, kinderfeestjes én perfect om te lasergamen. RoomExperience Geldrop voert de adrenaline tijdens jouw uitje in Geldrop-Mierlo heel graag op.

Durf jij het aan?

Kraak jij de Carillon Code?

En los je daarmee het mysterie rondom het vals klinkende klokkenspel van Geldrop op?

Het is 1933 als Barones van Tuyl van Serooskerken-Hoevenaar een 38 koppig klokkenspel kado geeft aan de Geldropse bevolking. Helaas kan niet iedereen dit waarderen en wordt uit wraak een van de klokken gestolen uit het Carillon! Deze klok is nog niet steeds terug gevonden waardoor het Carillon van Geldrop tot op de dag van vandaag nog ieder uur vals klinkt!

Lukt het jou om de missende klok te vinden en deze te luiden?

Alleen dan is het mysterie opgelost en kan de geest van de barones ruste in vrede.

In deze escape-wandeling ga je samen met je groep al lopend door het centrum van Geldrop op zoek naar aanwijzingen die je steeds verder brengen richting de oplossing van het mysterie.  Maar haast is geboden want je hebt maar 60 minuten de tijd om de missende klok daadwerkelijk te luiden en daarmee het mysterie op te lossen voordat het carillon weer vals over Geldrop klinkt!

Kraak jij de code?