Zorg voor Geldrop-Mierlo

Er is de afgelopen periode flink wat veranderd voor iedereen in onze gemeente en natuurlijk ver daarbuiten. Medewerkers van het St. Anna Ziekenhuis, Ananz woonzorgcentra Akert, Heuvel en Berk en woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië zijn al vanaf het begin van de coronacrisis dag en nacht bezig om alle zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze actie was dan ook bedoeld om voor deze zorghelden iets terug te doen. Voorlopig is het einde van deze hectische periode nog niet in zicht en gaan we nog veel vragen van de zorg. 

Daar tegenover staat de situatie van vele Geldrop-Mierlose ondernemers. De Horeca & Toerisme branche, maar ook de plaatselijke middenstand zoals kapsalons of nagelstudio’s zijn voor een lange tijd gesloten geweest. Inmiddels zijn er enkele versoepelingen doorgevoerd, maar we zijn nog lang niet terug bij het normaal. Kortom, ook de ondernemers van Geldrop-Mierlo kunnen dus wel een positieve noot gebruiken.

Hoe we dat gaan doen?

Vanuit Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo hebben we €12.500,- ingezameld voor onze zorghelden. Dit bedrag gaan we in samenwerking met ondernemers binnen de Horeca & Toerisme branche, alsook de lokale middenstand in onze gemeente, uitdelen aan zorgmedewerkers middels een ‘D’r Op Uitje’ voucher. Deze bon kunnen zij dit jaar gebruiken om de batterij weer op te laden na een lange periode van hard werken.  Zó houden we elkaar op de been, nu maar ook morgen!

Voor de ondernemers

Zoals je hierboven gelezen hebt kunnen zorgmedewerkers van de St. Anna Zorggroep of Savant zorg groep deze bonnen inleveren bij ondernemers in Geldrop-Mierlo. Zorgmedewerkers kunnen genieten van een welverdiende gift en daarnaast krijgen de ondernemers die ook getroffen zijn door corona extra omzet kansen. 

Als ondernemer in de gemeente Geldrop-Mierlo kun je deze bon innemen zonder commissie. Je ontvangt dus het volledige bedrag wat op de bon staat terug bij inlevering van de bon.

Hoe en waar kan ik de bonnen inleveren?

Zowel in Geldrop als in Mierlo is de bon in te leveren. Dit geldt zowel voor ondernemers in het centrum als buiten het centrum. Het enigste wat je moet doen is een mail sturen naar cm@geldropcentrum.nl of info@mierlo-centrum.nl . Geef daarbij de naam van het bedrijf op en het bedrag aan bonnen dat je hebt ontvangen van de zorgmedewerkers. Dan ontvang je van ons een bevestiging dat je de bonnen in 1 van de beide centra kunt laten omwisselen tegen contant geld of kunt laten overmaken op je rekeningnummer. 

De cadeaubonnen zijn geldig tot en met 31 december 2021

Heb je nog overige vragen over de actie? Mail dan naar info@visitgeldropmierlo.nl 

Meest gestelde vragen:

Wat is de waarde per bon?
De waarde per bon is €25,- 
Moet de bon in een keer worden besteed? 
De bon moet in een keer besteed worden door onze zorghelden. 
Berekenen jullie BTW over het bedrag dat wordt uitgekeerd 
Het volledige bedrag wordt uitgekeerd richting de ondernemers. Wij berekenen dus geen BTW bij het uitkeren.