Het geheim van het verdwenen Katoenpad

Het Katoenpad ligt op de Molenheide tussen Mierlo en Geldrop. Je loopt de route door de paaltjes met het logo van het Katoenpad en palen met speciale markers te volgen. Je kunt kiezen voor de lange of de korte route. De korte route is het meest geschikt met kleine kinderen.

De lange route

Kies je de lange route, dan wandel je van het centrum van Mierlo naar het centrum van Geldrop (of andersom). In Mierlo is het startpunt bij Woes (de woeste wever, een van de hoofdrolspelers uit het boek) die op het Molenplein staat.
In Geldrop start je vanuit het Weverijmuseum. Door de app te downloaden beleef je tijdens je wandeling op verschillende momenten daadwerkelijk de geschiedenis en word je meegenomen in het verhaal. Die momenten worden aangegeven door de speciale markers onderweg.

Deze lange route is tussen de 6 – 7km lang.

De korte route

Je kunt ook de korte route lopen. Het reuzeboek bij speeltuin De Molenheide in Mierlo geeft het startpunt aan. Daar kun je de auto parkeren. De korte route start en eindigt precies daar waar Sem het geheimzinnige groene licht zag schijnen, tussen de eiken door. Je herkent dit punt aan het grote boek dat hoog boven je hoofd tussen de eigenzinnige eiken is gespannen.

Maak kans op Sem’s spannende boek!

Ben je klaar voor een spannend avontuur? Zet je speurdershoed recht, knoop je veters goed vast en maak je klaar om deel te nemen aan deze speurtocht!

Wat moet je doen?
Ga je mee zoeken op het Katoenpad? Ergens op het pad zit een geheime marker verstopt. Op deze marker staat een QR-code die je toegang geeft tot een hele toffe winactie: de kans op Sem’s spannende boek te bemachtigen!

Doe jij al mee? Wie weet valt jouw boek dan binnenkort op je deurmat