Villagemarketing hijst de vlag in Geldrop-Mierlo

Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo plaatst samen met de gemeente op vijf entreelocaties bannermasten met vlaggen in Geldrop-Mierlo. Dit gebeurt op het Stationsplein in Geldrop, de rotonde bij de A67 in Geldrop, de kruising van de Eindhovenseweg en Gijzenrooiseweg (Geldrop), de rotonde op de Nuenenseweg en de rotonde bij de Geldropseweg (Mierlo) vanuit Helmond. 

Vandaag hebben onze voorzitter Adri Geerts en wethouder Marc Jeucken de eerste vlag gehesen op het stationsplein in Geldrop.

Villagemarketing wil graag de bezoekers van onze gemeente een warm welkom geven en ze direct laten kennismaken met het thema ‘Geldrop-Mierlo Verweeft & Vermaakt’. Op deze manier voegt Villagemarketing een stuk gastvrijheid en beleving toe aan diverse plekken binnen de gemeente. 

Op dit moment hangen er vlaggen die gebruikt worden om het thema ‘Geldrop-Mierlo Verweeft & Vermaakt’ uit te dragen. Maar samen met evenementenorganisatoren wil Villagemarketing diversiteit in de vlaggen aanbrengen. Zo kunnen er ook vlaggen komen om bepaalde themaweken onder de aandacht te brengen of vlaggen die gebruikt kunnen worden voor de promotie van grote evenementen. Heb je als organisator van een evenement het idee om de vlaggen te gebruiken, laat dit dan ons weten