Ontdek de charme van B&B Ouwe Beuk

Ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle plek om te overnachten tijdens je doorreis? Dan is B&B Ouwe Beuk de perfecte keuze! Gelegen in het prachtige landschap van Mierlo, trekt deze B&B vooral gasten die onderweg zijn. Vooral Nederlanders, Duitsers en Belgen weten de B&B te vinden, maar Maria, eigenaar van de B&B, vertelt dat bijna alle nationaliteiten al zijn langsgekomen. 

Wat B&B Ouwe Beuk zo speciaal maakt, is de warme en persoonlijke benadering van Maria en haar man. Als gastheer en gastvrouw zorgen zij ervoor dat de gasten niks tekortkomen tijdens hun verblijf. Maria deelt: "Het belangrijkste is dat mensen het gevoel hebben dat ze zich thuis voelen. Dat ze kunnen doen en laten waar ze zelf zin in hebben." Zo zorgt Maria ervoor dat het ontbijt in ieder geval altijd vers bereid wordt. Het ontbijt bestaat onder andere uit eigen gemaakte jam en zelf geroosterde noten. Deze zijn erg populair onder de gasten. 

Discgolfen tussen de schapen

Wat de B&B ook uniek maakt is de aangelegde Discgolfbaan op het terrein. Omringd door het vriendelijke geblaat van schapen, kan je hier een spannend potje Discgolf spelen. 

Maria en haar man kennen de beste plekjes in de omgeving maar al te goed. Ze wonen zelf al lang in Mierlo en delen graag hun eigen tips met de gasten. Ze hebben dan ook veel folders van onder andere Visit Geldrop-Mierlo liggen voor de gasten om mee te nemen. De favoriete rondjes van Maria? Dat zijn Rondje 't Sang, Rondje Geldrop-Mierlo en een heerlijke wandeling over de Strabrechtse Heide. Als dat niet genoeg tips waren, hebben Maria en haar man ook hun eigen wandel- en fietsroutes uitgezet. Hoe leuk is dat! 

Meer tips van Maria

  • Weverijmuseum

    Benieuwd naar ons rijke textielverleden? Al voor 1700 bloeide de ‘lakennijverheid’ in ‘heerlijkheid’ Geldrop. Toch werd Geldrop-Mierlo rond 1850 pas echt booming door de textielindustrie. In die periode werden de grote fabrieken gebouwd, de schoorstenen, de arbeiderswoningen en de statige huizen van de fabrikanten.

    Weverijmuseum
  • Kasteel Geldrop en de natuur rondom

    Midden in het centrum van Geldrop ligt het Kasteel van Geldrop, omringd door een prachtige Engelse landschapstuin.

    Kasteel Geldrop en de natuur rondom