Wollige Winterweken in Geldrop-Mierlo

Wat zoek je

Filter op datum

0 resultaten

Geen resultaten gevonden

Hang een wens in de Wensboom tijdens de Wollige Winterweken

Tijdens de Wollige Winterweken zou je wens zomaar ineens in vervulling kunnen komen. In zowel Geldrop als in Mierlo is een sfeervolle Wensboom geplaatst. Hang je kerstbal met wens in de boom en wie weet wordt jouw wens vervult. 

Koop bij ’t Patronaat of Hofdael een kerstbal voor één euro. Schrijf je wens op het bijbehorende kaartje en doe dit in de kerstbal. Hang je wenskerstbal in de Wensboom en wie weet laat de organisatie van de Wollige Winterweken je wens uitkomen. De opbrengst van de Wensboom kerstballen gaat naar Stichting No Guts No Glory. Zij maken bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met een beperkte levensverwachting en hun mantelzorgers.

Het is weer bijna die tijd van het jaar. Dat we met elkaar zijn, glühwein of warme chocolademelk met slagroom drinken. In Geldrop-Mierlo zijn er verschillende dingen te doen, maar dan vanwege corona in een afgeslankte variant. 

De Wollige Winterweken is een initiatief van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, KommuS, Centrum Hofdael, Wintersfeer Geldrop, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo, Magisch Mierlo en Downtown Promotions. In de periode van 10 december tot en met 9 januari vinden er sfeervolle activiteiten plaats in onze mooie gemeente.

De centra van Geldrop en Mierlo worden prachtig aangelicht met sfeerverlichting, om je een feestelijk, misschien zelfs sprookjesachtig gevoel te geven, met sinterklaas- en kerstmuziek op de achtergrond. Natuurlijk houden de ondernemers ook dit jaar een leuke najaar actie in de vorm van krasloten waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

KommuS voorziet dit jaar tijdens de Wollige Winterweken, Geldrop en omstreken van online radio en tv, vanuit een radiostudio.Vier weken lang toffe radio, veel interviews, thema uitzendingen, prijzen te winnen, heel veel slappe klets, sfeervolle muziek, én verzoekjes te doen. En natuurlijk de Geldrop-Mierlose Top 500!

Enkele markante gebouwen in Geldrop en Mierlo worden letterlijk in de schijnwerpers gezet. In Geldrop worden de oude schoorsteen op de Bleek voor Hofdael, het Weverijmuseum, De Wiele en de Bibliotheek sfeervol verlicht. In Mierlo krijgen de Standerdmolen en het Oude Raadhuis belichting. 

In Centrum Hofdael hebben ze een mooie kerst programma neergezet met diverse muziekavonden en culturele activiteiten. Ook is er in die periode een heus diorama te bewonderen. Geldrop, zoals het er honderd jaar geleden uitzag, wordt 87 keer zo klein weergegeven in de miniatuurversie. 

Kortom, geniet en beleef tijdens de Wollige Winterweken in Geldrop en Mierlo.