KommuS Glazen Huys

KommuS Radio voorziet dit jaar weer toffe radio, met sfeervolle muziek, veel interviews, en natuurlijk de Geldrop-Mierlose Top 500 tijdens de Wollige Winterweken vanuit een heule kekke Glazen Huys naast de schaatsbaan. Ook kunnen er dit jaar weer verzoekjes aangevraagd worden om geld op te halen voor stichting WensAmbulance Brabant. Dit kan online via onderstaande knop, maar ook gewoon bij het Glazen Huys zelf! Kom vooral eens langs! 

Wat zoek je

Filter op datum

0 resultaten

Geen resultaten gevonden

Hang een wens in de Wensboom tijdens de Wollige Winterweken

Tijdens de Wollige Winterweken zou je wens zomaar ineens in vervulling kunnen komen. In zowel Geldrop als in Mierlo is een sfeervolle Wensboom geplaatst. Hang je wensbal met wens in de boom en wie weet wordt jouw wens vervult. 

Koop bij ’t Patronaat of Weeffabriek een kerstbal voor €1,-. Schrijf je wens voor jezelf of een ander op het bijbehorende kaartje en doe dit in de kerstbal. Hang je wensbal in de Wensboom en wie weet laat de organisatie van de Wollige Winterweken je wens uitkomen. De opbrengst van de Wensbomen gaat naar stichting WensAmbulance Brabant. Zij brengen terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Want ieder mens heeft een laatste wens. 

  • Wintersfeer Geldrop

    Dit jaar kan je weer genieten van de schaatsbaan, midden in het centrum van Geldrop! Koude handen of uitgeraasd? Kom dan heerlijke glühwein of een warme kop chocolademelk drinken bij het altijd gezellige Katoenhuys. 

  • Weeffabriek

    Tijdens de feestperiode wordt de Weeffabriek omgetoverd tot een heus winter paradijs! Geniet van een prachtige setting, diverse muziekavonden en andere culturele activiteiten, waaronder Winter Wonderland op 23 december. 

  • Magisch Mierlo

    Laat je 9, 10 en 11 december betoveren tijdens Magisch Mierlo! Een gratis must-visit event voor jong & oud met een non-stop muziekprogramma, een spectaculaire glijschans voor kinderen, een betoverende kerst-sfeer-markt in en om 't Patronaat én geniet op het horecaplein van heerlijke hapjes en drankjes.

Verlichting

De centra van Geldrop en Mierlo worden prachtig aangelicht met sfeerverlichting, om je een feestelijk, misschien zelfs sprookjesachtig gevoel te geven, met kerstmuziek op de achtergrond. Ook worden enkele markante gebouwen in Geldrop en Mierlo letterlijk in de schijnwerpers gezet. In Geldrop wordt de oude schoorsteen op de Bleek voor de Weeffabriek verlicht. In Mierlo wordt de Standerdmolen verlicht.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat er bewust is gekozen om minder gebouwen in de schijnwerpers te zetten, wordt er gebruik gemaakt van ledverlichting en is er beperkte verlichtingstijd. Ook de schaatsbaan van Wintersfeer treft duurzame maatregelen. Zo wordt er onder meer geen lekbak meer naast de schaatsbaan gezet, wordt ervoor gezorgd dat er geen wind meer onder de baan kan komen en wordt de verlichting pas aangedaan wanneer het donker wordt.

De Wollige Winterweken is een initiatief van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, Wintersfeer Geldrop, KommuS, Magisch Mierlo, de Weeffabriek, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo.