Wollige Winterweken in Geldrop-Mierlo

Geen Wintersfeer zoals je gewend was. Maar wel iets anders waar je dagelijks van genoot. Thuis op de bank, met de laptop op schoot of met online radio aan. We brachten de wintersfeer tijdens de Wollige Winterweken namelijk gewoon bij jou binnen. En wilde je toch die frisse neus halen, wat natuurlijk kon – volgens de regels -, dan hadden we sfeerverlichting voor jou in de verschillende dorpen.

De Wollige Winterweken was een initiatief van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, KommuS, Centrum Hofdael, Wintersfeer Geldrop, DownTown promotions, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo.

Sfeer en sfeerverlichting

De centra van Geldrop en Mierlo werden dit jaar prachtig aangelicht met sfeerverlichting,  om je toch een feestelijk gevoel te geven als je boodschappen ging doen. Kerstbomen met sneeuw, speciale sfeerverlichting en, net als anders, hoorde je sinterklaas- en kerstmuziek om je heen.

De panden die deze editie extra aandacht kregen waren: De Standerdmolen en het Oude Raadhuis in Mierlo, de oude schoorsteen op de Bleek in Geldrop, het Weverijmuseum en de Wiele werden op een unieke manier uitgelicht. Met de bibliotheek in Geldrop als misschien wel de grootste verrassing. 

Bucket Buurt Boek

Naast de sfeerverlichting brachten we ook een een Bucket Buurt Boek uit. Op deze manier konden de inwoners van Geldrop-Mierlo op een vermakelijke manier ontdekken hoe verrassend veelzijdig de gemeente is. Jong of minder jong. Heidehopper of herrieschopper. Tegendraads of juist voorwaarts. Verweef spanning en ontspanning & vermaak jezelf met vele toffe opdrachten in en rondom jouw buurt. Van fotozoektocht tot kookklus. Van spoorzoeker tot beestachtige breinbreker. Van groen tot lekker doen. Kroon jezelf tot ere buurt burger van het oergezellige Geldrop Mierlo!

Bekijk hier het doeboek online!

De Wollige Winterweken is een initiatief van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, KommuS, Centrum Hofdael, Wintersfeer Geldrop, DownTown promotions, Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo. Dit jaar geen schaatsbaan of andere Wintersfeer activiteiten. Maar wél een ander nieuw en uniek plan. Een coronaproof plan. De Wollige Winterweken.

Wat zoek je

Sorteer op:

Geen resultaten gevonden