Muziekhuis Hofdael presenteert Muziek op de Bleek met de Kalishnikovs

De Kalishnikovs is een kleine big band die gespecialiseerd is in ’30-’40 swing muziek voor Lindy Hop dansers. Of je nu net gestart bent met dansen, al meer ervaring hebt of al jaren danst, als wij spelen heeft iedereen het geweldig naar zijn zin. Omdat we een kleine band zijn, passen we op ieder podium, van een kroegje, een buitenoptreden, tot een grote danszaal!

Muziek op de Bleek

Muziek op de Bleek is een muziekevenement dat zich buiten afspeelt op het terras van de Weeffabriek, aan Cultuurplein de Bleek.

Handig om te weten

  • Muziek op de Bleek is gratis toegankelijk.
    Maar zo’n optreden kost natuurlijk wel geld. We betalen de band en voor de techniek; geluid en licht. Wij krijgen subsidie, maar deze subsidie is niet toereikend om de totale kosten te dekken. We gaan rond met de hoge hoed waarin je je financiële waardering voor het evenement kunt laten blijken. Digitaal betalen is mogelijk.
  • De band staat op de punt op het terras van de Weeffabriek en je kunt vanaf datzelfde terras van de muziek genieten of, met je eigen stoeltje, een plekje zoeken op het Cultuurplein.
  • Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de Grote Spoel binnen.

Wanneer

  • Zondag 7 juli 2024 om 14.30 uur

Prijzen

  • Gratis