WK apenkooi

Doe mee aan de Apenkooi Wedstrijd in Mierlo, een uitdagend evenement voor zowel jong als oud! Ben je op zoek naar een leuke uitdaging waarbij je jouw behendigheid en strategie kunt laten zien? Of wil je simpelweg herinneringen ophalen aan de leukste gymlessen van vroeger? Dan is dit jouw kans! Schrijf je nu in en maak kans om de titel van Wereldkampioen Apenkooi te veroveren, en dat alles ter ondersteuning van jouw vereniging of goed doel. Maar wees er snel bij, want VOL=VOL!

Ben jij een doorgewinterde sportieveling of heb je gewoon zin in een leuke activiteit? De Apenkooi Wedstrijd verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd, lidmaatschap of vaardigheidsniveau. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, atletisch of minder soepel, want bij ons draait het om plezier en gelijkheid. Je zult de strijd aangaan met deelnemers van vergelijkbaar niveau, waardoor iedereen een eerlijke kans krijgt om te schitteren.

Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een dag vol spanning, competitie en vooral veel plezier! Word jij de volgende Wereldkampioen Apenkooi?

Wanneer

  • Zaterdag 18 mei 2024