Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Carnaval op het Molenplein

Carnaval bij Vereniging De Kersepit

Centraal in Mierlo op het Molenplein. Vier dagen Carnaval voor jong en oud!
Vereniging De Kersepit nodigt u van harte uit om met Prins Mike I in Vuur en Vlam te Staon.

Zowel in de feesttent als ook in het Kersepitcafé is het nonstop feest. Met heel veel absolute top artiesten van Nederlandse bodem en dat allemaal gratis toegankelijk.

Programma:

Vrijdag 9 februari

De inmiddels zeer bekende en ongekend populaire Biercantus van Mierlo en omstreken. Zowel de feesttent als café De Kersepit zijn gevuld met lange biertafels waarin de deelnemers uit volle borst zullen meezingen om te ontkomen aan een opdracht op het podium. Voor deze avond zijn helaas alle plaatsen al vergeven.

Zaterdag 10 februari

14.30 uur Start Optocht georganiseerd door Vereniging De Kersepit

16.00 uur Zowel in het Kersepitcafé als in de feesttent optredens van DJ Tivwel, De Alpenzusjes, Ferry de Lits, en ook nog dweilmuziek van de Blue Band en Doe Mar Wa. En dan nog de uitsmijter! Op zondag op de markt in Eindhoven, op maandag op de markt in Breda maar op zaterdagavond primetime in ons eigen Kersepittenrijk in de feesttent, de Buren van de Brandweer!

Zondag 11 februari

11.00 uur Carnavalsmis met de Mierlose carnavalsverenigingen

14.00 uur Kindermiddag met goochelshows, schminkhoek, de grote mobiele ballenbak, popcorn, chips, ranja en heerlijke suikerspinnen. Maar ook met Brandweerman Sam en de grote vrienden van Paw Patrol. Het feest gaat nonstop door in de avond met DJ Tim Johnson, de Zwarte Loonwerker, Wilbert Pigmans en de PartyfrieX. Alle grote hits zoals ‘De Toreador’ en ‘Ik moet Zuipe’ zomaar live te horen bij De Kersepit! Ook vandaag komt er nog een dweilorkest op bezoek en wel niemand minder dan Blusswerruk uit Eindhoven. 

Maandag 12 februari

14.00 uur Wederom een geweldige kindermiddag met goochelshows, uiteraard  Brandweerman Sam en de helden van Paw Patrol, schminkhoek en de grootste mobiele ballenbak van Nederland. Voor de kinderen is er weer ranja en heerlijke popcorn, chips en uiteraard de suikerspin. 

Ook op deze dag is Prins Mike I niet te stoppen en gaat het middagfeest naadloos over naar de avond met DJ Tivwel en bekenden van de Nederlandse televisie Rutger van Barneveld en Roy Donders. Hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de nieuwe Kersenkoningin en haar hofdames. Wie gaat voorop tijdens het Kersenoogstfeest 2024?

Vier dagen nonstop feest in een heerlijk verwarmde feesttent op het Molenplein. En vier je liever in het café carnaval, dan is het aangrenzende Kersepitcafé helemaal iets voor jou. 

Prijzen

  • Gratis