Vitaal ouder worden informatiemarkt

Op zondag 23 juni organiseren Wooninc., de LEVGroep en Leef! Geldrop-Mierlo de 3e editie van de ‘Vitaal ouder worden’ informatiemarkt voor de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze zal wederom plaatsvinden op het Wooninc.Plus complex ‘Kastanjehof’ en wel op zondag 23 juni 2024. Op de ‘Vitaal ouder worden’ markt willen we bewoners uit Geldrop-Mierlo op een toegankelijke en plezierige manier, relevante en interessante informatie geven omtrent het thema ‘Vitaal ouder worden’. Door verschillende relevante organisaties bij elkaar te brengen, willen we senioren, familieleden, mantelzorgers etc. mogelijke oplossingen laten zien voor een hulpvraag of algemene informatie verstrekken rondom het thema. Het doel van de markt is bewustwording en op het moment dat de nood nog niet aan de man is bewoners laten nadenken over de toekomst. Verschillende thema’s komen aan bod:

 Wonen: hoe veilig en prettig te blijven wonen in de huidige woning of welke andere mogelijkheden zijn er? Het helpt om hierover met deskundigen in gesprek te gaan. En dat is maatwerk.

Gezondheid: tips en adviezen om zo lang mogelijk vitaal en actief te blijven. Herkennen van beginnende gezondheidsklachten en preventie. Hoe om te gaan met dementie.

Ontspanning: Welke activiteiten voor 55-plussers zijn er in Geldrop-Mierlo? Welke organisaties/mogelijkheden zijn er om een leuke invulling van de dag(en) te vinden.

Wanneer

  • Zondag 23 juni 2024 11.00 - 14.00 uur

Prijzen

  • Gratis