Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Marlon Kicken – Getekend

* WINNAAR JURY- EN PUBLIEKSPRIJS VAN DE CULTURE COMEDY AWARD *

Marlon Kicken, geboren in Willemstad op Curaçao en opgegroeid in Aarle-Rixtel, valt nogal op in de cabaretwereld met zijn dreadlocks, zachte ‘g’ en sterke humor. Na een periode van fysieke tegenslagen, staat hij in 2023 weer op de planken met zijn nieuwste show Getekend.

Vanwaar die titel? Dat heeft verschillende redenen. Zo vormt het getekende portret van Kicken de basis van deze nieuwe cabaretvoorstelling, en is hij de afgelopen jaren ook flink door het leven getekend. Gelukkig weet hij nog altijd de humor van die situaties in te zien.

Kom je naar Getekend? Ga er dan maar vanuit dat de lijnen in je gezicht scherper afgetekend worden door alle emoties die in deze voorstelling voorbijkomen.

Getekend (bijvoeglijk naamwoord)
Uitspraak: ge – te – kend

  1. Door tekenen ontstaan – het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling.
  2. Beschadigd – de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.
  3. Ondertekend – het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent.
  4. Patroon – deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving.
  5. Scherpe lijnen – zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen de lijnen ook iets aangescherpt worden.

Was getekend: Marlon Kicken.

Marlon wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux).

Prijzen

  • € 19,00