Wollige Winterweken Geldrop-Mierlo

Wollige Winterweken

Yes! De Wollige Winterweken zijn terug en dit jaar grootser dan ooit! Van 8 december t/m 7 januari is er in Geldrop-Mierlo genoeg te doen. Zo is er een spectaculaire ijsbaan, glijschans, kerstmarkt, heel veel muziek en hapjes en drankjes. Ook halen we weer geld op voor het goede doel! Zo kan jij weer een betaald verzoekje indienen bij KommuS radio via onderstaande knop of koop je een wensbal voor €1,- bij 't Patronaat en/of de Weeffabriek. Natuurlijk houden de ondernemers ook dit jaar een leuke najaarsactie in de vorm van krasloten waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

Magisch Mierlo - 8 t/m 10 december

Laat je 8, 9 en 10 december betoveren tijdens Magisch Mierlo! Een gratis must-visit event voor jong & oud met een non-stop muziekprogramma, een spectaculaire glijschans voor kinderen, een betoverende kerst-sfeer-markt in en om 't Patronaat én geniet op het horecaplein van heerlijke hapjes en drankjes.

Wintersfeer -  13 december t/m 7 januari

Dit jaar kan je weer genieten van de schaatsbaan, midden in het centrum van Geldrop! Koude handen of gewoon uitgeraasd? Kom dan heerlijke glühwein of een warme kop chocolademelk drinken bij het altijd gezellige Katoenhuys. 

KommuS Glazen Huys -  13 december t/m 7 januari

KommuS voorziet dit jaar weer toffe radio, met sfeervolle muziek, veel interviews, en natuurlijk de Geldrop-Mierlose Top 500 en zo veel mogelijk verzoekjes voor de aanschaf van een Digitale Bewegingsmuur op de kinderafdeling van het Anna Ziekenhuis, maar dan vanuit een heule kekke Glazen Huys bij de ijsbaan! Dit betekent dat je niet alleen online via bovenstaande knop, maar ook gewoon voor de deur. Hoe gezellig is dat?! 

Winterse activiteiten in de Weeffabriek 8 december t/m 7 januari 

Tijdens de feestperiode wordt de Weeffabriek omgetoverd tot een heus winter wonderland! Geniet van een prachtige setting, diverse muziekavonden en andere culturele activiteiten. 

Ontdek alle activiteiten via www.wolligewinterweken.nl

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 8 december 2023 t/m 7 januari 2024