Wollige Winterweken Geldrop-Mierlo

Contact

Adres:
Geldrop-Mierlo
Geldrop-Mierlo
Plan je route

Meer informatie

Meer informatie

Wollige Winterweken

Yes! De Wollige Winterweken zijn terug en dit jaar grootser dan ooit! Van 9 december t/m 8 januari is er in Geldrop-Mierlo genoeg te doen. Zo is er een spectaculaire ijsbaan, glijschans, kerstmarkt, heel veel muziek en hapjes en drankjes. Ook halen we weer geld op voor het goede doel! Zo kan jij weer een betaald verzoekje indienen bij KommuS radio via onderstaande knop of koop je een wensbal voor €1,- bij 't Patronaat en/of de Weeffabriek. Natuurlijk houden de ondernemers ook dit jaar een leuke najaarsactie in de vorm van krasloten waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

Magisch Mierlo - 9 t/m 11 december

Laat je 9, 10 en 11 december betoveren tijdens Magisch Mierlo! Een gratis must-visit event voor jong & oud met een non-stop muziekprogramma, een spectaculaire glijschans voor kinderen, een betoverende kerst-sfeer-markt in en om 't Patronaat én geniet op het horecaplein van heerlijke hapjes en drankjes.

Wintersfeer -  9 december t/m 8 januari

Dit jaar kan je weer genieten van de schaatsbaan, midden in het centrum van Geldrop! Koude handen of gewoon uitgeraasd? Kom dan heerlijke glühwein of een warme kop chocolademelk drinken bij het altijd gezellige Katoenhuys. 

KommuS Glazen Huys -  9 december t/m 8 januari

KommuS voorziet dit jaar weer toffe radio, met sfeervolle muziek, veel interviews, en natuurlijk de Geldrop-Mierlose Top 500 en zo veel mogelijk verzoekjes voor stichting Wensenambulance Brabant, maar dan vanuit een heule kekke Glazen Huys bij de ijsbaan! Dit betekent dat je niet alleen online via bovenstaande knop, maar ook gewoon voor de deur. Hoe gezellig is dat?! 

Winterwonderland -  23 december

Tijdens de feestperiode wordt de Weeffabriek omgetoverd tot een heus winter wonderland! Geniet van een prachtige setting, diverse muziekavonden en andere culturele activiteiten. 

Christmas Castle - 17 t/m 19 december

We weten allemaal dat de Kerstman op de Noordpool woont, maar tijdens zijn bezoek aan Nederland maakt hij van Kasteel Geldrop zijn sfeervolle winterpaleis. Maak een magische tour door het kasteel, elke kamer is een belevenis op zich!

Ontmoet de Kerstvrouw in haar keuken. Hier vertelt zij geheimpjes van de Kerstman en mag je een leuke activiteit met haar doen. Via een geheime doorgang in haar voorraadkast loop je door naar de slaapkamer van de Kerstman. Ga samen met de elfjes op zoek naar alle plekjes waar hij zijn lievelingssnoepjes verstopt. Maar lang niet alle elfjes weten alles zo goed te vinden. De elfjes op de postkamer zijn belangrijke post kwijt, brieven aan de Kerstman! Help jij ze uit de brand? Hier mag je ook je eigen brief aan de Kerstman schrijven. Die mag je posten op de magische Noordpool brievenbus of zelf overhandigen aan de Kerstman! Ook de elfjes op de werkplaats van de Kerstman kunnen wat hulp gebruiken. Zij moeten alle speelgoed voor kerst maken, help ze mee teddybeertjes te bouwen! Als kers op de kersttaart mag je de Kerstman ontmoeten. Vertel hem wat je graag wilt met kerst en maak een mooie foto met ‘m!

Ontdek alle activiteiten via www.wolligewinterweken.nl

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 9 december 2022 t/m 8 januari 2023