Shop & Go in Geldrop-Mierlo

Het blijft ons in de greep houden, het coronavirus. Daarom passen ons allemaal zoveel mogelijk aan. En dat aanpassen is beloond: er kan (weer) gewinkeld worden. Een superfijne ontwikkeling voor al die winkeliers in Geldrop en Mierlo, die je heel graag online of in de winkel van dienst zijn. 

Net zoals veel horecagelegenheden zich hebben aangepast, hebben ook de winkeliers in onze centra dat gedaan. Verschillende restaurants en cafés zorgen er al langer voor dat je thuis kunt genieten van de lekkerste gerechten. Winkeliers hebben ook allerlei aanpassingen gedaan. Je kunt online bij ze bestellen, waarna ze je bestelling aan de voordeur bezorgen of je bestelt en haalt je bestelling in de winkel op. En door de versoepelingen van de coronaregels kun je sinds 3 maart ook afspraken maken om in de winkels te komen shoppen.

Hoe fijn is dat? Gewoon elkaar weer even zien. Even dat persoonlijke advies. Van de winkeliers bij jou om de hoek. Onze lokale ondernemers, binnen en buiten het centrum, zijn blij je weer te mogen ontvangen. Wanneer jij bij ze gaat winkelen, of dat nu online is of door een winkelafspraak te maken,  steun je ze in een periode die ook voor hen lastig is. Op deze manier zijn we er voor elkaar. Door lokaal te kopen, steun jij de winkeliers en horecaondernemers in jouw eigen dorp. 

In het overzicht hieronder kun je zien welke winkels en horecagelegenheden klaarstaan voor jou. Neem even de tijd om online te bestellen of shopafspraken te maken. En kruis ook alvast in je agenda de avonden aan dat je van je huiskamer een eigen restaurantje maakt: de horeca bezorgt je eten dan graag.

Koop lokaal en steun onze ondernemers; zo komen we samen deze lastige periode zo goed mogelijk door.