Prachtig bedrag voor onze Zorghelden!

€12.500,- OPGEHAALD MET DE ACTIE ZORG VOOR GELDROP-MIERLO!

Afgelopen jaar heeft Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo samen met Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo de actie Zorg voor Geldrop-Mierlo opgestart. Een actie om geld in te zamelen voor de zorghelden uit de gemeente.

Medewerkers van het St. Anna Ziekenhuis, Ananz woonzorgcentra Akert, Heuvel en Berk en woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië zijn al vanaf het begin van de coronacrisis dag en nacht bezig om alle zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze actie was dan ook bedoeld om voor deze zorghelden iets terug te doen.

Vele inwoners en ondernemers uit onze gemeente hebben de gehele periode massaal gedoneerd, van enkele euro’s tot honderden euro’s per keer. Tijdens de Wollige Winterweken in december vorig jaar werd maar liefst €2.050,- euro opgehaald, door middel van donaties die werden gedaan in de vorm van verzoeknummers die gedraaid werden op de lokale radio. 

Het ingezamelde geld delen we uit in de vorm van D’r-op-uitje vouchers. Dit zijn vouchers die bij de plaatselijke horecaondernemers, winkeliers en bedrijven uit de Recreatie en Toerisme sector kunnen worden ingeleverd door onze zorghelden. Want zij gaan deze vouchers ontvangen, om in deze intensieve periode de batterij even op te kunnen laden, op momenten dat het voor hun past. 

In totaal hebben we €12.500,- euro opgehaald! Een fantastisch bedrag dat op deze manier terugvloeit naar de horeca, het toerisme en de winkeliers, die lange tijd de deuren gesloten hebben moeten houden. Ook al zijn er inmiddels versoepelingen; de situatie is nog steeds niet zoals die voor corona was. Zij kunnen de opbrengsten van deze actie dus ook heel goed gebruiken. Zo houden we elkaar op de been. Nu én morgen.

Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die deze actie heeft ondersteund. En voor ondernemers die vragen hebben over deze actie hebben we de pagina www.visitgeldropmierlo.nl/nl/zorgheld ingericht.  

Zó houden we elkaar op de been, nu maar ook morgen!