Tips van inwoners: wellness en genieten

Er valt van alles te beleven in Geldrop-Mierlo. Van wandelen en fietsen tot lokaal winkelen en cultuur snuiven: het is allemaal mogelijk. Maar wat zijn de favoriete plekken van de inwoners? Aan welke plekken moet je volgens hen zeker eens een bezoek brengen? We gingen eropuit en vroegen verschillende inwoners wat je absoluut niet mag missen in Geldrop-Mierlo.

We spreken Sophie en Bente, die op een bankje aan het smullen zijn van een verse stroopwafel. Eén blik in elkaars ogen zegt genoeg: Geldrop-Mierlo is dé plek om te genieten en tot rust te komen. Bente begint: ‘Ik zou met lekker weer zeker op één van de terrassen in Geldrop of Mierlo genieten van een borreltje of een uitgebreide lunch’. Sophie vult aan: ‘Daarnaast ben je hier voor een dagje wellness ook aan het juiste adres: ik vind het heerlijk om af en toe bij te komen met een dagje sauna’.

Buiten genieten

Zowel in Geldrop als Mierlo is er genoeg keuze voor een lekkere bak koffie of een borrel aan het einde van de dag. Met lekker weer doe je dit natuurlijk het liefst in de buitenlucht. In Geldrop ben op het horecaplein aan het juiste adres. Je vindt hier meerdere cafés en restaurants, wat het de perfecte plek maakt om je dag te beginnen of af te sluiten. In Mierlo vind je aan het MolenpleinCafé De Koffer. Op het terras heb je een mooi uitzicht op de Standerdmolen. Iedere donderdagochtend vindt ook de wekelijkse markt plaats op het Molenplein, wat het een uitgelezen moment maakt om het plein een bezoek te brengen!

SpaSense Geldrop

Het is belangrijk zo nu en dan een moment voor jezelf te nemen, bijvoorbeeld door te genieten van een dagje wellness. Dit kan bij SpaSense Geldrop, een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen. In het resort vind je een ruim aanbod aan sauna’s en wellnessfaciliteiten. Tijdens jouw bezoek kan je zowel binnen als buiten genieten van verschillende baden. Zin in iets te eten of drinken? Dat kan bij het sfeervolle restaurant. Volgens Sophie en Bente is SpaSense dus de perfecte plek om tot rust te komen en zeker een aanrader!