OVV Fietsenmarkt

OVV organiseert weer een nieuwe editie van hun Fietsenmarkt. Wat dat is? Het is eigenlijk heel simpel, zij bemiddelen tussen vraag en aanbod en vragen daarvoor een redelijke vergoeding, die weer ten goede komt aan Scouting Mierlo. U kunt er voor kiezen om een fiets te kopen of te verkopen.

Als u wilt kopen dan komt u gewoon naar het molenplein in Mierlo en kijkt u of er iets voor u bij staat, desgewenst maakt u een proefritje. U betaalt de fiets en hij is uw eigendom. De verkoop start om 10.30 uur en duurt tot 15.30 uur.

U kunt vanaf 8.30 uur de fiets(en) brengen die u wilt verkopen. OVV neemt de fiets in, u krijgt van hen een bewijs dat zij de fiets ontvangen hebben en gaan hem voor u proberen te verkopen. Uiterlijk 15.30 uur kijkt u of hij verkocht is. Zo ja, dan krijgt u van hete het verkoopbedrag min 15%. Deze 15% van de verkoopprijs is voor de door OVV gemaakte kosten. Het overige deel komt ten goede aan scouting Mierlo. Is uw fiets onverhoopt niet verkocht, dan overlegt u het bewijs van inleg en neemt de fiets gewoon weer mee of doneert hem aan het OVV. U hoeft hem alleen maar te brengen en/of op te halen; OVV regelt de rest.

Wanneer

  • Zaterdag 17 augustus 2024 10.30 - 15.30 uur