Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Dag van het Kasteel - Geldrop

Kasteel Geldrop, doordrenkt van historie en charme, vormt het perfecte decor voor deze muzikale middag. Laat je meevoeren door de klanken van het Storioni Trio en speciale gastmuzikanten in het sfeervolle Kasteel Geldrop. De hele familie is welkom bij dit concert, er zijn zelfs kleurplaten beschikbaar. Dus pak wat kleurtjes en kruip er lekker bij op de grond!

De ster van de middag is het meeslepende Forellen Kwintet van Schubert, verrijkt met de warme klanken van altviool en contrabas. Dit meesterwerk neemt je mee op een emotionele reis, waar elke noot vertelt over vriendschap, vreugde en Weense elegantie. Maar dat is nog niet alles! We brengen ook de betoverende werken van de Argentijnse componist Astor Piazzolla tot leven, met de virtuoze bijdrage van bandoneonspeler Gwen Cresens. Zijn composities ademen passie en nemen je mee naar de ziel van Buenos Aires. Het samenspel van klassieke en eigentijdse invloeden zorgt voor een unieke en onvergetelijke luisterervaring.

Na afloop van het concert gaan we naar buiten voor een echte muziekspeurtocht door de tuinen van het kasteel. Laat je betoveren en volg de muziek! 

Prijzen

  • € 0,00