Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

MIXED EMOTIONS

MIXED EMOTIONS is een nieuwe tentoonstelling van en bij de Wiele in Geldrop. U ziet er gemengde technieken op experimentele wijze.

De nieuwste expositie bij de Wiele geeft een inkijk in de voortreffelijke verscheidenheid aan werken van de cursisten van Wendy Veldhuis en Pieter Reef. Deze diversiteit is tevens aanleiding voor de titel: "Mixed Emotions"

Want niks is wat het lijkt: de werken van de cursisten zijn namelijk ontstaan uit emotie, het gevoel. De docenten dragen ieder op hun eigen wijze bij met technieken en thema’s, waarmee cursisten al werkende tot een verrassend resultaat komen. Zij worden aangemoedigd om met verschillende materialen te experimenteren en dieper in te gaan op de materie en de verbeelding. Zij worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en zo een andere kijk op hun werk te krijgen. Gedurende en aan het eind van elke les worden de werken op speelse wijze geëvalueerd. De eigen visie van de cursisten, alsmede de jarenlange ervaring en de vakkennis van de docenten, is niet alleen zichtbaar, maar ook herkenbaar in de tentoongestelde werken.

De Expositie “MIXED EMOTIONS” in de gangen van de Wiele, is een kleurrijke en diverse tentoonstelling. U kunt deze tentoonstelling gedurende de openingstijden van de Wiele bewonderen (https://dewiele.nl/home/openingstijden/).

Prijzen

  • Gratis