Waar te gaan

Waar te gaan

Ontdek wat je kunt doen in Geldrop-Mierlo.

Wat te doen

Wat te doen

In Geldrop-Mierlo is er genoeg te doen!

Ons weefverleden

Ons weefverleden

Ontdek de geschiedenis van Geldrop-Mierlo!

Geldrop-Mierlo - Verweeft & Vermaakt

Op zoek naar heerlijke ontspanning of naar bruisende gezelligheid? Zin in kleurrijke, historische verhalen of juist in het spotten van herten op de hei? Bij ons kan het allemaal. Geldrop-Mierlo verweeft en vermaakt. Oergezellig.

BEZOEK DE WEVERIJ

Benieuwd naar ons rijke (textiel) verleden?

Al voor 1700 bloeide de ‘lakennijverheid’ in ‘heerlijkheid’ Geldrop. Toch werd Geldrop-Mierlo rond 1850 pas echt booming door de textielindustrie. In die periode werden de grote fabrieken gebouwd, de schoorstenen, de arbeiderswoningen en de statige huizen van de fabrikanten.

Bezoek het museum

Ontdek Geldrop-Mierlo

Wanneer je echt een verrassend weekendje weg wil met je gezin of alleen met je lief, dan kom je natuurlijk naar Brabant. En niet zomaar naar Brabant, maar naar het oergezellige Geldrop-Mierlo. Heerlijk struinen door de natuur of cultuur snuiven. Winkelen in stadse sfeer maar met dorpse gezelligheid. Geldrop-Mierlo verweeft het al jaren. Winkels, cafés, terrassen en leuke restaurants: het is er allemaal. Wandel door de tuinen van het Kasteel, bezoek de brocante markt, ga helemaal los op PitPop, op het Kommus Festival of geniet op het ijs tijdens Wintersfeer. Er is zoveel te doen! Je vindt het allemaal op deze site terug. Dagje uit, weekend weg of lekker lang op vakantie? Kom naar ons. Geldrop-Mierlo, verweeft & vermaakt.