Vier de zomer in Geldrop-Mierlo

Het is bijna zomer! Dat betekent dat er weer genoeg te beleven is in Geldrop-Mierlo. Wat dacht je van heerlijk wandelen op de Strabrechtse Heide, genieten op een van de terrassen, het weefverleden ontdekken of kennis maken met de Mierlose Zwarte? Er is voor werkelijk iedereen iets te doen in Geldrop-Mierlo! Ontdek de mogelijkheden tijdens de Zijdezachte Zomermaanden!

Ontdek Geldrop-Mierlo

 • Kom tot rust in de natuur

  Er is voor de natuurliefhebber genoeg te doen in Geldrop-Mierlo. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling of fietstocht op de Strabrechtse Heide, of aan een bezoek aan het Bloemenhof bij Landgoed Kasteel Geldrop

  Kom tot rust in de natuur
 • Ontdek de cultuur van Geldrop-Mierlo

  Houd jij van cultuur? Dan ben je in Geldrop-Mierlo aan het juiste adres! Je ontdekt het unieke weefverleden van de dorpen in het Weverijmuseum. Ook zijn er wekelijks verschillende exposities en optredens te bezoeken in de gemeente. Je verveelt je geen moment in Geldrop-Mierlo! 

  Ontdek de cultuur van Geldrop-Mierlo
 • Bourgondisch genieten

  Ben jij een echte bourgondier? Dan is een bezoek aan Geldrop-Mierlo een echte traktatie. Vertoef je bij een van de restaurants of terrassen. Of ontdek het verhaal van de Mierlose Zwarte; de nationaal bekende kers uit Mierlo. 

  Bourgondisch genieten

Dagje uit in Geldrop-Mierlo

Probeer onze streekproducten

Geldrop-Mierlo staat voor ambacht. Vroeger, maar vooral ook nu. Streekproducten mogen daarom ook zeker niet ontbreken aan een bezoek aan Geldrop-Mierlo. Denk aan de overheerlijke Mierlose Flan of de bieren van brouwerij Nijver!

Ontdek alle streekproducten

Geldrop-Mierlo cadeaubon

Sinds kort heeft Geldrop-Mierlo een lokale cadeaubon. Ideaal om iemand te verrassen met een bezoek aan de gemeente! Deze cadeaubon is uit te geven bij lokale ondernemers, die bijvoorbeeld streekproducten aanbieden. Wie verras jij met een bezoek aan Geldrop-Mierlo? 

Bekijk alle verkoop- en acceptatielocaties in Geldrop-Mierlo
Cadeaubon

Deel jouw bezoek!

Heb je een bezoek gebracht aan Geldrop-Mierlo? Deel je foto's en video's! Gebruik #visitgeldropmierlo op social media, wie weet krijgt jouw shot een plekje op onze socials!

Ontdek alle activiteiten tijdens de Zijdezachte Zomermaanden

Wat zoek je

Filter op datum

39 resultaten