Ontmoet & Groet

We mogen weer!

Je voelt het als je door de straten loopt. Het kan weer. We mogen weer. Winkels open. Horeca open. We kunnen weer bewegen. En dat voelt goed. Voor ons én voor de ondernemers. Die lange tijd hun zaken (opnieuw) moesten sluiten. Of alleen nog konden bezorgen aan huis. We zijn benieuwd hoe het voor hen moet zijn geweest en hoe het gevoel nu is. Want we hebben ze gemist, net zoals zij ons misten. En laten we eerlijk zijn. Je weet pas wat je mist als het écht niet meer kan. Onze reporters Vivianne en Marianne gaan weer op pad. Ze spreken met ondernemers binnen en buiten de dorpskernen. Ondernemers in de leisure, horeca en detailhandel. De komende weken lees je hun verhalen hier.

Ontmoet en groet zelf!

Vooropgesteld, ze zijn blij je te mogen ontmoeten! Ze zijn blij dat ze je weer gastvrij kunnen ontvangen en dat ze hun kwaliteiten weer in kunnen zetten voor jou. 
Ontmoet en groet de sfeer- en stijlwinkeliers, de smaakmakers, de natte horeca-kasteleins, de kantinekanjers en de cultuurverzorgers. Ontmoet en groet ze straks allemaal, binnen en buiten de centra. Wij presenteren een kleine greep. Maar er zijn er natuurlijk veel en veel meer.
 

Muntenactie

Koop je lokaal? Dan ondersteun je onze ondernemers enorm! Om je hiervoor te bedanken ontvang je bij een aankoop bij een van de ondernemers uit Geldrop-Mierlo die in de laatste lockdown gesloten is een munt ter waarde van €1,- cadeau. Deze kan je tot en met 30 juni uitgeven bij je favoriete horecagelegenheid in Geldrop-Mierlo (m.u.v. de horecaondernemers die uitsluitend gericht zijn op afhaal en bestellen). Op deze manier maken we lokaal kopen nog makkelijker en leuker!

Ontmoet en groet-ideeën

  • Bezoek in Geldrop weer eens ouderwets de koopavonden op donderdag.  
  • Start je dagje shoppen met een croissantje en een koffie van de bakker in de hand.
  • Bel die ene vriendin die je al zo lang niet meer zag en nodig ze uit voor een borrel bij het café verderop in de wijk.
  • Koop een bosje bloemen of een doosje bonbons voor die winkelier of gastvrouw die je echt hebt gemist de afgelopen tijd.
  • Surf eens over onze website en plan weer eens een dagje uit ín Geldrop-Mierlo. Hoe lang is het geleden dat jij in het Weverijmuseum was? Of in de dierentuin? Heb jij al die escaperooms al geprobeerd? 

Ontmoet en groet onze ondernemers. Ontmoet en groet ze allemaal!

Horeca Geldrop-Mierlo - Bekijk hier al onze heerlijke locaties

Winkelen in Geldrop-Mierlo - Bij de leukste winkels

Highlights in Geldrop-Mierlo